Onlyfansilla rahaa takonut Susanna Penttilä kommentoi yrityksensä valtavaa tulosta – ei usko yltävänsä enää jatkossa samanlaisiin summiin

Susanna Penttilä nimeää yleisen harhaluulon, joka ihmisillä on hänen Onlyfans-työhönsä liittyen 1:04
Videolla Susanna Penttilä nimeää yleisen harhaluulon, joka ihmisillä on hänen Onlyfans-työhönsä liittyen

Susanna Penttilä teki Onlyfansilla isot rahat.

Yrittäjä ja Onlyfans-tähti Susanna Penttilän, 51, yrityksen Susanna Petrina Penttilä Oy:n ensimmäinen tilinpäätös on julkaistu. Penttilä perusti yrityksen Onlyfans-työtään varten huhtikuussa 2023.

Tilinpäätöksen mukaan Penttilän yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 408 000 euroa ja tulos 134 000 euroa. Tilikauden pituus on kahdeksan kuukautta.

Penttilä kertoi MTV Uutisille Nelosen Farmi Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa, ettei hän tiennyt tilikautensa tulosta ennen kuin huomasi aiheesta kirjoitetut otsikot. 

Se, että tilinpäätökseni tulos oli niin hyvä, kertoo ehkä siitä, että sisältöni on ihan hyvää, hän vinkkasi. 

Penttilä totesi, ettei hän tule enää jatkossa yltämään yhtä suureen tulokseen.

– Seuraava tilinpäätös ei varmaan voi olla tällainen, en jaksa ihan näin reippaasti enää tehdä (Onlyfansia). Mutta vaikka liikevaihtoni olisi seuraavassa tilinpäätöksessä vaikkapa 200 000 euroa, niin olisin siihen todella tyytyväinen, hän sanoi.

– Mutta mitä enemmän tulee tuloja, sitä enemmän täytyy maksaa veroja. Eli loppupeleissä sama summa jää varmaan tililleni, ei tässä kauheasti rikastu, hän lisäsi nauraen.

Penttilä perusti Onlyfans-tilin vuoden 2023 alussa, ja jo pari kuukautta tilin perustamisen jälkeen hän oli tienannut 100 000 dollaria. Onlyfans-uransa alussa Penttilä julkaisi tililleen samantyylisiä kuvia kuin hän tapaa postata Instagramiin, mutta nopeasti kuvien ja videoiden tyyli muuttui rohkeampaan suuntaan. Penttilä kertoi MTV Uutisille marraskuussa 2023 tekevänsä nykyisin vieläkin tuhmempaa sisältöä.

– Pääsivu on hyvin samanlainen kuin ennenkin, mutta myyn vähän kalliimpia videoita. Enempää en sitä avaa, mutta en ole enää yksin niissä, Penttilä kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat