Susanna Penttilä paljastaa miesten usein yllättyvän hänen Onlyfans-sisällöstään: "Se on tuhmaakin tuhmempaa"

Susanna Penttilä nimeää pahimmat Farmi-kilpakumppaninsa 0:26
Videolla Susanna Penttilä nimeää pahimmat Farmi-kilpakumppaninsa

Susanna Penttilä haluaa provosoida, mutta tehdä sen positiivisin mielin. 

Nelosen Farmi Suomi -ohjelma saa jatkoa, kun 12 julkisuudesta tuttua kilpailijaa lähetetään maatilalle, jossa he elävät entisajan malliin alkeellisissa oloissa ottaen toisistaan mittaa erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.

Tulevalla Farmi Suomi: Revanssi -kaudella jokainen maatilalle saapuva tähti on kisannut ohjelmassa jo aikaisemmin. Yksi heistä on yrittäjä ja mediapersoona Susanna Penttilä

Penttilä kertoi MTV Uutisille Farmi Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa saaneensa aikoinaan esimerkiksi Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistuessaan noottia siitä, että oli ollut liian kiltti. Nyt hän kuitenkin teki asenteessaan täyskäännöksen ja lähti Farmille voittamaan. 

– Nyt en ollut kiltti, vaan kisasin. En kerro koituiko se onnekseni vai kohtalokseni. Mutta aina, kun menin illalla nukkumaan, mietin seuraavan päivän peliä. Kun lähdetään tällaiseen realityyn, niin ajattelin, että nyt myös juonin siellä, se kuuluu asiaan, hän sanoi.

Farmi Suomi: Revanssi -kaudella osallistujat kamppailevat 30 000 euron voittopotista. Penttilällä on oitis mielessään asia, johon hän rahat käyttäisi. 

– Teen Onlyfansissa sen verran isoa tiliä, että raha menisi verojen maksamiseen, hän nauroi.

Hiljattain uutisoitiin, että Penttilän huhtikuussa 2023 perustaman yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 408 000 euroa ja tulos 134 000 euroa. Tilikauden pituus on kahdeksan kuukautta. Tiedot käyvät ilmi vastikään julkaistusta tilinpäätöksestä.

Penttilä totesi, ettei hän tule enää jatkossa yltämään yhtä suureen tulokseen.

– Seuraava tilinpäätös ei varmaan voi olla tällainen, en jaksa ihan näin reippaasti enää tehdä (Onlyfansia). Mutta vaikka liikevaihtoni olisi seuraavassa tilinpäätöksessä vaikkapa 200 000 euroa, niin olisin siihen todella tyytyväinen, hän sanoi.

– Mutta mitä enemmän tulee tuloja, sitä enemmän täytyy maksaa veroja. Eli loppupeleissä sama summa jää varmaan tililleni, ei tässä kauheasti rikastu, hän lisäsi.

Penttilän mukaan Farmille lähteminen ei vaikuttanut hänen Onlyfansista saamiinsa tuloihin, päin vastoin. Kuvausten aikana Penttilän Onlyfans-tilaajat saivat nähtäväkseen hänen etukäteen ajastamaansa sisältöä.

– Olin tosi yllättynyt, koska saamani summa taisi olla isoimpi kuin Farmin voittopotti. Eli kiitos seuraajilleni, hän sanoi.

Penttilän mukaan esimerkiksi tv-esiintymiset saavat aikaan pieniä tilaajapiikkejä hänen Onlyfans-tilillään. Hän kuitenkin totesi, että suurimmat tilaajapiikit syntyvät siitä, kun esimerkiksi mediassa puhutaan Onlyfansista. 

– Jotenkin suomalaiset ehkä mieltävät Onlyfans-sanan minuun, mikä on hassua. Vaikkei minusta olisi edes lehtijuttua, vaan jostakin toisesta, niin minulle syntyy alustalle heti piikki.

Penttilä mainostaa Onlyfans-tiliään muun muassa Instagramissa, jonne hän jakaa vietteleviä ja vihjailevia videoita. Esimerkiksi yhdessä videossa hän kirjoittaa, ettei tämä täti sovi setäihmisille. 

Penttilä totesi, ettei hänen somevideoitaan pidä ottaa henkilökohtaisesti, vaan suhtautua niihin huumorilla. Niin hän tekee itsekin. 

– Minähän nauran siinä itsellenikin, olen täti. Kyllä tämä täti innostuu ihan sedistä ja kaikista. Se pitää ottaa huumorilla ja pilke silmäkulmassa. Haluan vähän provosoidakin, mutta positiivisin mielin, hän sanoi.

Penttilä kertoi saavansa paljon myös ikäviä kommentteja Onlyfans-työhönsä liittyen, mutta niistä hän viis veisaa. Hänen mukaansa esimerkiksi keskustelupalstat kasvattavat hänen seuraajamääriään. 

– On hassua, että ne, jotka haukkuvat minua, antavat minulle lisää tilaajia. Olen yrittänyt mennä positiivisen kautta tämän asian kanssa.

Penttilä kertoi, että hänen tapaamansa miehet yllättyvät usein siitä, miten rohkeaa hänen Onlyfans-sisältönsä on. 

– He eivät ehkä ymmärräkään, että se on tuhmaakin tuhmempaa. Seksihän ei ole paha asia, suurin osa ihmisistä varmasti tykkää siitä. Minä olen ehkä vain vähän rohkeampi. Tykkään tehdä Onlyfansia, ja ne, joiden kanssa sitä teen, ovat hottiksia, hän hymyili.

Lue myös:

    Uusimmat