Satoja tuhansia Onlyfansissa tienannut Susanna Penttilä ei suosittele palvelua kelle tahansa: "Se on aika raadollinen paikka"

Satoja tuhansia Onlyfansissa tienaava Susanna Penttilä ei suosittele tilin avaamista kenelle tahansa 1:45
Susanna Penttilä ei suosittele Onlyfans-uraa kenelle tahansa. Kaksi asiaa voi mahdollistaa tuottoisan uran.

Yrittäjä Susanna Penttilä on puhunut hyvin avoimesti Onlyfans-tuloistaan. Ne ovat kuitenkin vain pienen vähemmistön saavutettavissa.

Vaatealan yrittäjänä ja entisenä Playboy-mallina tunnettu Susanna Penttilä on noussut viime aikoina otsikoihin suurten Onlyfans-tulojensa vuoksi. Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa hän kertoo, etteivät tällaiset tulot ole kuitenkaan missään nimessä kenelle tahansa mahdolliset.

– Jos on Tiktokissa miljoonia seurauksia ja tykkäyksiä, niin sellaiset tytöt ja pojat voivat siellä menestyä. Jos ei ole somealustoilla seuraajia, en tiedä, miten he saavat sitä markkinoitua, Penttilä pohtii.

Alusta voi olla Penttilän mukaan myös aika raadollinen paikka, erityisesti nuorelle naiselle. Seuraajat voivat pyytää tekemään kaikenlaista ja kun seuraajia ja rahaa ei vielä ole, saattaa pyyntöihin suostua herkemmin.

– Minä olen kuitenkin sen ikäinen, etteivät ne miehet pääse niskan päälle siellä, Penttilä naurahtaa.

Keskimääräisten Onlyfans-kuukausiansioiden on arvioitu jäävän alle 200 euroon. Penttilän mukaan hän on tähän mennessä tienannut Onlyfansissa lähes 700 000 euroa. Viiden jälkeen on myös nähnyt kuvakaappaukset Penttilän tuloista.

Selvät rajat fanien suhteen

Penttilä kertoo, ettei ole juuri kohdannut ongelmia OnlyFans-julkisuutensa vuoksi, mutta on asettanut selkeät rajat faniensa suhteen. Hän ei esimerkiksi suostu yksityisviestittelyyn eikä missään nimessä tapaa seuraajiaan henkilökohtaisesti.

– Se on ehkä kysytyin kysymys, että pääseekö minua tapaamaan tai pääseekö sinne minun Onlyfansiini esiintymään. Se on ehdoton ei. Onlyfans ei ole minulle mikään deittisovellus, Penttilä linjaa.

Penttilä muistaa yhden ikävän tapauksen, missä päihtynyt mies oli tullut hänen vaatekauppaansa Onlyfansin innoittamana.

– Silloin tulee heti rikosilmoitus, jos ei lähde pois tuollaisessa tilanteessa. Sen koen liian vaaralliseksi.

Penttilä kuitenkin korostaa, että suurin osa hänen faneistaan on todella miellyttäviä ja hyväkäytöksisiä.

Lue myös:

    Uusimmat