Outo paljastus Squid Game -tositelevisiosarjan kuvauksista – kondomit loppuivat tuotannolta erikoisesta syystä

Katso Pöllölaakson tiukka Squid Game -kisa: Kuka kruunattiin dalgona-haasteen voittajaksi? 3:15
Katso Pöllölaakson tiukka Squid Game -kisa: Kuka kruunattiin dalgona-haasteen voittajaksi?

Squid Game -haaste -sarjan kulisseissa osallistujat yrittivät erikoisia kikkoja korvatakseen puuttuvan huulirasvan.

Squid Game -haaste -ohjelma starttasi suoratoistopalvelu Netflixissä marraskuun alussa. Tositelevisiosarja perustuu vuonna 2021 julkaistuun eteläkorealaiseen draamasarjaan, joka keräsi ilmestyessään maailmanlaajuisen huippusuosion. 

Sarjassa osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan alkuperäissarjasta tutuissa peleissä, mutta toisin kuin itse Squid Gamessa, sen tosielämän haasteversiossa kukaan kisaajista ei pääse hengestään. Kilpailijoiden tavoitteena on 4,56 miljoonan dollari, eli noin 4,2 miljoonan euron pääpalkinto. 

Kuvausten kulisseista sekä tuotannon olosuhteista on tihkunut runsaasti tietoa, ja hiljattain kisaaja numero 301, nimeltään Trey Plutnicki, paljasti yhden hyvin erikoisen yksityiskohdan. 

Plutnickin mukaan kisaajat kaipasivat kuvausten aikana niin epätoivoisesti huulirasvaa, että osallistujille yhteisissä tiloissa tarjolla olleet kondomit loppuivat kesken, sillä niiden liukasterasvaa yritettiin käyttää huulirasvan korvikkeena. 

– Vahvistan tämän, tämä on sataprosenttisesti totta. Luuletteko, että minä tein niin? Vaikutanko ihmiseltä, joka tekisi niin? Ei, en helvetissä. Se on niin typerää, Plutnicki kommentoi Entertainment Weeklylle.

Kuvausten ajaksi kilpailijat majoitettiin yhteiseen asuntolaan kuvauspaikan yhteyteen, joka sijaitsi Isossa-Britannian Bedfordshiressa sijaitsevassa lentokonehallissa. Asuntolaan saavuttuaan kisaajat saivat tuotannolta pussillisen hygieniatarvikkeita käytettäväksi koko kuvausten ajaksi. Pussukasta löytyi muun muassa hammasharja, hammastahna sekä käsihuuhde.

Huulirasva ei kuitenkaan kuulunut pussin sisältöön, mikä alkoi näkyä kilpailijoiden joukossa Plutnickin mukaan jo parin päivän jälkeen. Tuolloin useat osallistujista tarttuivat yhteisissä kylpyhuonetiloissa tarjolla olleisiin kondomeihin ja sivelivät huuliaan niiden liukuvoiteella. 

Plutnicki itse yritti hoitaa rohtuneita huuliaan muilla tuotannon tarjoamilla konsteilla, kuten tavallisella rasvalla sekä hoitoaineella. 

– Kun kokeilin niitä, eivätkä ne toimineet, ajattelin, että "No, siinä olivat kaikki vaihtoehtomme, koska emme tietenkään aio käyttää kondomeja." Ja päivässä, ehkä puolessatoista kaikki kondomit olivat loppu. Eikä se vieläkään toiminut!

Lopulta tuotannosta oli annettu osallistujille huulirasvapurkkeja, jotka oli numeroitu heidän omalla numerollaan. Plutnicki kertoo harmittelevansa sitä, ettei säästänyt omaa huulirasvapurkkiaan muistona. Esimerkiksi verryttelyasu, joka kullakin kilpailijalla oli kuvauksissa yllään, oli palautettava kuvausten päätyttyä. 

Lue myös:

    Uusimmat