Paljastuksia Euroviisujen kulisseista! Erikoinen tapahtuma aiheutti hämmennystä

Paljastuksia Euroviisujen kulisseista! Erikoinen tapahtuma aiheutti hämmennystä 5:59
Töllötuomarit puivat Euroviisuja ja paljastavat, mitä tapahtui kulisseissa

Töllötuomarit puivat uusimmassa jaksossa tämän vuoden kohuviisuja.

Sveitsin Nemo voitti kappaleellaan The Code Malmön Euroviisut viime viikonloppuna. Viisujen ympärillä oli kohua pitkin kevättä, ja tänä vuonna Euroviisujen käänteistä ovat nousseet otsikoihin muun muassa Gazassa sotaa käyvän Israelin osallistuminen, Alankomaiden edustajan Joost Kleinin diskaaminen poliisitutkinnan takia ja Käärijän vetäytyminen Suomen asiantuntijaraadin pisteiden ilmoittamisesta.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula käyvät läpi tämän vuoden Euroviisuja uusimmassa jaksossa. Lintunen oli paikalla viikon ajan Malmössä ja pääsi kurkistamaan viisujen kulisseihin. 

Mediassa on paljon uutisoitu Israelin delegaation isoista turvatoimista, joita Lintunen pääsi todistamaan muun muassa paikan päällä Malmön mediakeskuksessa. Muiden maiden edustajilla ei ollut omia turvamiehiä, mutta kun Israelin edustaja Eden Golan saapui mediakeskukseen toisen semifinaalin jälkeen, alkoi tapahtua. Katso yllä oleva video, millaista erikoista episodia Lintunen pääsi todistamaan ja kuuluiko yleisöstä paikan päällä buuauksia Israelin esityksen aikana. 

Tämän viikon Töllötuomareissa paljastuu myös romanssiuutinen Maajussille morsian -tähdestä sekä Kolmiodraaman-käänteet aiheuttavat keskustelua:

Malmön Euroviisut kohauttivat, mitä oikeasti tapahtui viisuviikon kulisseissa? 18:28

Lue myös:

    Uusimmat