Paljastus F1-kulisseista – tähtikuskit joutuivat kiusalliseen tilanteeseen: "Mitä v****a?"

Ferrarin Carlos Sainz ja Red Bullin Sergio Perez joutuivat kiusalliseen tilanteeseen Bakun osakilpailun kolarinsa jälkeen.

Kisassa kolmantena ollut Perez ja häntä jahdannut Sainz kolaroivat rajusti kisan toiseksi viimeisellä kierroksella, mikä maksoi molemmille arvokkaita MM-pisteitä. Kilpailun jälkeen kaksikko kohtasi yllättäen lääkärintarkastuksessa, johon molemmat tällin jälkeen passitettiin

Vääriä liikkeitä väärään aikaan, ja minusta on tällä hetkellä merkityksetöntä, kuka oli syyllinen, Perez totesi lehdistölle.

Sainz puolestaan kertoi, että kaksikko oli kohdannut kisan jälkeen yllättävissä merkeissä.

Meidät istutettiin kiusallisesti vierekkäin lääkärikeskuksessa 20 minuutin ajaksi, kun olimme kytkettyinä monitoreihin, jotka tarkkailivat elintoimintojamme, Sainz sanoi Autosportin mukaan.

Katsoimme toisiamme ja sanoimme: Mitä v****a tuolla tapahtui? Sitten totesimme: En tiedä, mutta lupaan, etten tarkoittanut mitään pahaa sinulle. En kiilannut sinua. En tehnyt mitään.

Sainzin mukaan kaksikko yritti analysoida, mitä oli tapahtunut.

Lopulta 20 minuutin jälkeen totesimme, että tämä laji on välillä sellaista paskaa. Miten saatoimme jäädä ulos palkintokorokkeelta? Se oli käden ulottuvilla.

Myös Perez palasi lääkärikeskuksen tapahtumiin.

Kun otimme kypärät päästämme, tajusimme, että mokasimme molemmat, että kisan päättäminen niin oli todellinen pettymys, Perez sanoi.

Olimme lääkärikeskuksessa tarkastettavana, olimme molemmat kunnossa ja halusimme vain lähteä niin pian kuin mahdollista, koska olimme molemmat erittäin surullisia lopputuloksesta.

Lue myös:

    Uusimmat