Patrik Laine löysi yllättävän harrastuksen: "En tiedä, onko se kovin coolia"

Patrik Laine valmistautuu ensimmäiseen kauteensa Montreal Canadiensin riveissä. Kerratessaan kesän tapahtumia uuden NHL-seuransa mediapäivässä, paljasti hän vaihtaneensa golfaamiseen uuteen, yllättävään harrastukseen.

Laine, 26, on kuntouttanut leikattua olkapäätään ennen uuden kauden alkua. Kesän aikana olkapää ilmeni kuitenkin haitalliseksi golfin pelaamisen kannalta, mikä pakotti NHL:n suomalaistähden keksimään itselleen uuden ajanvietteen harjoittelun ohelle.

– Olen kova golfaamaan, mutta tänä kesänä en pystynyt pelaamaan. Aloinkin sitten tehdä ristisanatehtäviä. En tiedä, onko se kovin coolia, mutta ei sillä väliä ole, Laine kertoo NHL:n verkkosivuilla.

– Niiden tekeminen oli hauskaa. Minulla oli viimeistelijän rooli sen jälkeen, kun kihlattuni oli tehnyt pohjatyön. Keksin joitain yksittäisiä kirjaimia ja olin siinä aivan loistava. Tein vain englanninkielisiä ristikoita, koska ranskankielisiä yritettyäni totesin ne mahdottomiksi.

Laine siirtyi Canadiensiin Columbus Blue Jacketsista elokuun puolivälissä. Aiemmin NHL:ssä Winnipeg Jetsiä edustanut suomalaishyökkääjä on pelannut yhteensä runkosarjaottelua 480 ottelua tehoin 204+184=388 ja 24 pudotuspeliä (8+8=16).

Parhaalla kaudellaan 44 maalia iskenyt Laine on jo ilmoittanut havittelevansa 40-50 osumaa, kun uusi alku Canadiensin riveissä pärähtää ensi kuussa käyntiin.

Lue myös:

    Uusimmat