Patrik Laine koki yllätyksen Montrealissa – "Erilaisia, mihin olen tottunut"

Patrik Laineen valmistautuminen tulevaan NHL-kauteen Montreal Canadiensin paidassa ei ole sujunut yllätyksittä. 

Laineen NHL-ura sai uuden luvun elokuun puolivälissä, kun hänet kaupattiin Columbus Blue Jacketsista ikoniseen Canadiensiin. Suomalaishyökkääjän otteet tulevat olemaan valtavan huomion kohteena, sillä hän pelasi viime kaudella vain 18 ottelua, viimeisimmän niistä joulukuun puolivälissä. 

Sen jälkeen hän osallistui NHL:n ja sen pelaajayhdistyksen hoito-ohjelmaan asettaakseen mielenterveytensä ja hyvinvointinsa etusijalle.  

Laine on nauttinut paluustaan jäälle, ja hänen mukaansa kaikki on mennyt Montrealissa loistavasti tähän saakka. Hän kertoi kuulumisistaan seuran golfturnauksen ohessa maanantaina.  

– Harjoitukset ovat hieman erilaisia, mihin olen tottunut. Paljon pelejä ja pelinomaisia harjoituksia. Tykkään siitä paljon, Laine avasi Montreal Gazetten julkaisemalla videolla

– Tässä joukkueessa on paljon loistavia palasia. On kiva tulla tänne ja yrittää auttaa mahdollisimman paljon.

Laine on aiemmin todennut, että hän haluaa palata kaukaloon eliittimaalintekijänä.  

– Tiedän, että fanit odottavat (minulta) paljon hienoja asioita, ja niin odotan itsekin. Minun pitää vain olla kärsivällinen, sillä en ole pelannut vähään aikaan. Se onkin tärkein asia, että annan itselleni aikaa palata tasolleni.  

– Tästä vuodesta tulee hyvä testi uusille taidoilleni, Laine summasi.

NHL-kausi käynnistyy 4. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat