Paul Pogba dopingtuomion alla – sai nyt Venäjältä odottamattoman ehdotuksen

Ranskalainen jalkapallotähti Paul Pogba, 30, sai hiljattain neljän vuoden mittaisen dopingpannan, mutta sanktio ei ulotu aivan kaikkialle lajin piirissä. Vuoden 2018 maailmanmestarijoukkueen pelillinen arkkitehti onkin saanut hämmentävältä kuulostavan kutsun.

Kansainvälisen urheilun reunavaltioihin tätä nykyä lukeutuvalla Venäjällä pelataan julkimoiden tähdittämää jalkapallosarjaa, joka kantaa nimeä Media Football League. Venäjän jalkapallon virallisen sarjajärjestelmän ulkopuolella toimiva liiga käynnistyi vuonna 2022. Sarjassa pelaava joukkue, Broke Boys, on nyt lähestynyt Pogban agentuuria.

– Tämä voi vaikuttaa vitsiltä, mutta todellisuudessa olemme lähettäneet kutsun Paul Pogballe, kertoo joukkueen urheilutoimenjohtaja Artjom Chatjaturjan YouTube-videolla venäläismedia Championatin mukaan.

Pogbaa edustava agentti Rafaela Pimenta ei ole toistaiseksi lämmennyt ajatukselle.

– Toistaiseksi he ovat kieltäytyneet kohteliaasti. Meillä on keskusteluyhteys. He elävät parhaillaan epätoivoista vaihetta ja kestää hetken hyväksyä se tosiasia, että yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista ei saa pelata jalkapalloa niin pitkään aikaan, Chatjaturjan sanoi.

– Tällä hetkellä MFL on statuksella ja tasolla mitattuna vakavasti otettavin turnaus, johon Pogba voi ottaa osaa, Chatjaturjan muistutti. 

Pogballa on voimassa oleva sopimus Juventuksen kanssa, joka ulottuu kesään 2026. 

Viime viikolla Italian antidopingtoimisto kertoi Pogban saaneen neljän vuoden pelikiellon viime syksynä dopingtestistä löytyneen testosteronin vuoksi. Pelaaja on ilmoittanut valittavansa tuomiosta urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen. 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat