Perttu Hyvärinen paineli parhaan suomalaismiehen vedon 10 kilometrillä

Perttu Hyvärinen hiihti parhaana suomalaismiehenä 12:nneksi 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailussa Norjan Beitostölenissä. Voittoon hiihti Norjan Pål Golberg.

Hyvärinen aloitti kilpailun maltillisesti, mutta teki tasaista nousua tulosliuskalla kilometrien karttuessa. Kymmenen sakkikaan ei jäänyt kuin muutaman sekunnin päähän, ja suomalainen sijoittui lopulta 12:nneksi, 30,2 sekuntia voittaja Pål Golbergia hitaampana.

Toiseksi ylsi Didrik Tönseth, joka jäi Golbergin ajasta 7,6 sekuntia. Britti Andew Musgraven meno riitti kolmanteen sijaan (+10,3).

Osakilpailuvoitto oli Golbergille kauden toinen. Hän voitti aiemmin Lillehammerissa käydyn 20 kilometrin yhteislähtökilpailun.

Markus Vuorela sijoittui 21:nneksi, Remi Lindholm 25:nneksi, Lauri Lepistö 34:nneksi, Lauri Vuorinen 54:nneksi ja Ville Ahonen 55:nneksi.

Hyvärinen oli myös Rukalla perinteisen kympillä 12:s.

Kilpailusta puuttuivat muun muassa Suomen ja Norjan tykit Iivo Niskanen sekä Johannes Hösflot Kläbo.