Petri Kontiolalta kovat sanat Tommi Niemelästä – tähän tiivistyy nyt SM-liigan hurja puhuri

Näin Tommi Niemelä astui Ilveksen pukukoppiin – asiantuntijat vaikuttuivat: "Pidän tuosta tyylistä" 5:24
Näin Tommi Niemelä astui Ilveksen pukukoppiin – asiantuntijat vaikuttuivat: "Pidän tuosta tyylistä"

Jääkiekon SM-liigassa Ilves on ollut alkukauden joukkue.

Ilves johtaa tällä hetkellä sarjaa puhtaalla pelillä. Se on ottanut kuudesta pelistä kuusi suoraa voittoa ja 18 pistettä.

Mutta mitä taustalta löytyy? Mikä selittää sen alkukauden hurjan puhurin?

Yksi tekijä on ilman muuta tupsukorvien kärkiketju (Eemeli SuomiMatias MäntykiviJens Lööke), joka on ollut jäätävässä iskussa. Toinen tekijä pohjautuu vahvasti seuran kesän isosta muutoksesta – Tommi Niemelän tulosta tupsukorvien leiriin.

Niemelä piti heti alkuun hyvin painokkaan puheen Ilveksen joukkueelle, kun hän hyppäsi uuteen pestiinsä. Lahdessa Pelicansin kahtena keväänä putkeen finaaleihin luotsannut Niemelä puhui siitä, miten Ilves voi janota menestystä eli millä keinoilla se voi taistella isoista asioista.

Niemelä puhui hänelle tyypilliseen tapaan jatkuvasta kehittymisestä. Puhe tuotiin esille MTV Urheilun liigalähetyksessä.

– Pidän tuosta ”Hölön” tyylistä, että mikä ohjaa tekemistä, MTV Urheilun asiantuntija Antti-Jussi Niemi totesi, kuunneltuaan Niemelän linjauksia.

Tähän perään MTV Urheilun toinen asiantuntija Petri Kontiola latasi oman napakan näkemyksensä pöytään.

– Mun mielestä Ilveksen tämän kauden paras hankinta on Tommi Niemelä, ihan ylivoimaisesti, Kontiola täräytti.

Niemelän puhe ja MTV Urheilun asiantuntijoiden näkemykset näkyvät jutun yläreunan videolta. Ilves kohtaa tiistain liigakierroksella Sportin Tampereella. Ottelu katsottavissa MTV Katsomossa kello 18.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat