Playboyhin pyydetty saksalaistähti raotti housujaan – sitten nähtiin harvinainen episodi

Bayern Münchenin jalkapallotähti Giulia Gwinn huomasi, ettei hänellä ollut pelishortseja jalassaan, kun hän oli pääsemässä vaihdosta kentälle.

Episodi tapahtui 17. joulukuuta pelatussa Nürnbergin ja Bayern Münchenin välisessä naisten Bundesliigan ottelussa.

Gwinn katsoi tabletilta valmennuksen ohjeita ja alkoi riisua pitkiä housuja jalastaan. Kun hän raotti pöksyjään, hän havahtui kuitenkin siihen, ettei hänellä ollut alla pelishortseja.

24-vuotias puolustajapelaaja lähti kiireen vilkkaa kohti pukukoppia rappuset matkalla ylös juosten.

Harvinaisesta episodista on jaettu videokuvaa sosiaalisessa mediassa.

Lopulta Gwinn pääsi kentän laidalle pelishortseissaan ja hänet vaihdettiin 61. minuutilla Katharina Naschenwengiin.

Nürnbergin Medina Desic tasoitti 72. minuutilla rangaistuspotkusta loppulukemiksi 1–1. Lea Schüllerin viimeistelemä Bayernin maali oli syntynyt 11. minuutilla.

Playboy-kieltäytyminen

Bild kertoi, että Playboy-lehti kysyi Gwinniä aiemmin tänä vuonna alastonkuviin, kun pelaaja kamppaili paikasta Saksan MM-kisajoukkueeseen. Gwinn kieltäytyi ja sanoi haluavansa esiintyä mieluummin jalkapalloilijana kentällä.

Gwinn ei päässyt kesällä Australiassa ja Uudessa-Seelanissa pelattuihin MM-kisoihin pelaajana ristisiteen repeämän vuoksi, mutta työskenteli turnauksen aikana ZDF:n asiantuntijana.