Podcast: Sairaanhoitaja pesi Sami Kurosen alapäätä ennen operaatiota ja alkoi yhtäkkiä puhua Temppareista: "Hyvä jäänsärkijä"

Juontaja Sami Kuronen kertoo Gogin kantabaari -podcastissa käyneensä vasektomiassa. Ennen operaatiota häntä valmistellut sairaanhoitaja intoutui kyselemään Tempation Island Suomi -ohjelmasta. 

Kuronen kertoo jaksossa vasektomiasta, joka hänelle tehtiin neljä vuotta sitten. Vasektomia tarkoittaa miehen sterilisaatiota. 

Sairaanhoitaja valmisteli häntä toimenpiteeseen, ja koko tilanteesta tuli koominen, koska Kuronen on tuttu kasvo televisiosta ja muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta. 

– Kun sinne operaatiohuoneeseen meni, niin siellä oli arviolta minua muutaman vuoden nuorempi naishenkilö sairaanhoitajan ominaisuudessa. Sitten siinä puhdistetaan paikat ennen operaatiota, niin makasin lavetilla housut kintuissa ja hän pesi kassejani. Ja alkoi sitten puhua Temppareista, Kuronen kertoo podcastissa. 

– Ihan kasuaalisti vaan kysyi, mitä pariskunnille kuuluu. Ajattelin, että no niin, tätä tämä nyt on. Toisaalta se oli hyvä jäänsärkijä, ettei siinä enää itse operaatiota miettinyt. Nyt vain mietti, että miten tästä keskustelusta pääsee mahdollisimman tyylikkäästi pois, Kuronen jatkaa huvittuneena. 

Kuronen teki äskettäin uuden aluevaltauksen ja julkaisi syyskuussa kappaleen Missä silloin oot?.

Lue myös:

    Uusimmat