Podcast: Sergey Hilman kertoo ahdistavasta kokemuksesta tanssilattialla – tuntematon nainen tarrasi haaravälistä

Sergei Hilman koki ahdistavan tilanteen baarin tanssilattialla.

Tosi-tv-tähti ja podcast-juontaja Sergey Hilman kertoo hänen ja Sini Sabotagen luotsaamassa Cheers to Ugly Me -podcastissa ahdistavasta tilanteesta, joka hänelle sattui hiljattain yöelämässä.

Hilman kertoo viettäneensä ystäviensä kanssa ravintolailtaa tanssien sekä karaokea laulaen. Mennessään omalla karaokevuorollaan laulamaan Hilman pisti merkille, että tanssilattialle asteli samaan aikaan noin 50-vuotias nainen, joka vaikutti Hilmanin mukaan olevan "iloisessa kännissä".

– Aloimme tanssimaan, ja se (nainen) vähän töni minua. Ajattelin, että no, ei se mitään, Hilman kertoo.

Hilman kertoo, että yhtäkkiä nainen tarrasi häntä haaravälistä ja puristi. 

– Työnsin hänet pois. En vieläkään sanonut mitään, koska ajattelin, että ehkä hän on vähän jurrissa, Hilman sanoo ja lisää, ettei ahdistelu kuitenkaan ole humalankaan varjolla sallittua. 

Hilmanin mukaan nainen jatkoi hänen ahdistelemistaan koko ravintolassa sillä hetkellä soineen kappaleen ajan siitäkin huolimatta, että hän yritti paeta tilanteesta. Hilman kertoo ystävänsä huomanneen tilanteen ja saaneensa sen videolle. 

Hilman uskoo naisen tunnistaneen hänet. Hilmanin mukaan hänen ystävänsä kuvaamalla videolla näkyy, miten nainen näyttää hänelle keskisormea.

Kappaleen loputtua Hilman poistui tanssilattialta ja meni kertomaan tapahtuneesta baarin työntekijöille. Hän sanoi työntekijöille toivovansa, että nainen poistettaisiin ravintolasta. Työntekijöiden mukaan ravintolassa ei kuitenkaan ollut järjestyksenvalvojia.

Hilmanin mukaan työntekijät alkoivat tämän jälkeen palvella muita baaritiskillä olleita asiakkaita, eivätkä he enää kiinnittäneet huomiota häneen. Pienen odottelun jälkeen Hilman sanoi jälleen työntekijöille tulleensa ahdistelluksi ja toivovansa, että nainen poistetaan ravintolasta. 

Lopulta Hilman soitti hätänumeroon ja kertoi tapahtuneesta. Hilmanin mukaan hätäkeskuspäivystäjä kysyi ensimmäisenä, voisiko hän vaihtaa baaria.

– Sanoin, että voin vaihtaa baaria koska tahansa. Mitä tapahtuu ihmiselle, joka juuri ahdisteli minua?   

Hilman kertoo sanoneensa hätäkeskuspäivystäjälle haluavansa tehdä rikosilmoituksen ja pyysi saada poliisit paikalle. Lopulta poliisit saapuivat ravintolan edustalle, ja Hilman ja hänen ystävänsä menivät kertomaan näille tapahtuneesta.

– He kysyivät, että mitä tapahtui. Sanoin, että olen tässä varmaan 45 minuuttia yrittänyt saada apua. Ensimmäinen asia, jonka tämä poliisiherra sanoi minulle, oli, että "Laskeppa äänesi volyymia". Näinkö sinä v*ttu sanot ahdistelun uhrille, joka hyperventiloi ja on yrittänyt saada kahdesta eri paikasta apua, Hilman sanoo.

Poliisit kävivät Hilmanin mukaan lopulta ravintolan sisällä jututtamassa häntä ahdistellutta naista.

Hilman teki tapahtuneesta rikosilmoituksen. Hän kertoo, että on menossa asian tiimoilta poliisikuulusteluihin. 

Lue myös:

    Uusimmat