Poliisi ottaa Vantaan Kivistön tehovalvontaan – tässä syy

Olisiko Ylilaudan kaltaiset keskustelualustat syytä sulkea? Näin vastaa poliisi 2:12
Katso myös: Olisiko Ylilaudan kaltaiset keskustelualustat syytä sulkea? Näin vastaa poliisi.

Poliisi tehostaa valvontaa Vantaan Kivistön alueelle kesän ja syksyn aikana. Käytännössä tehostettu valvonta tarkoittaa poliisin jalka- ja autopartioinnin, liikenteen- ja pysäköinninvalvonnan, huumausainevalvonnan sekä nuorten kohtaamisten lisäämistä. 

Poliisin mukaan alueella on alueella ilmennyt päihteisiin liittyviä häiriöitä sekä liikenteellisiä haasteita. Poliisi luonnehtii kuitenkin noin 8000 asukkaan melko uutta kaupunginosaa turvalliseksi paikaksi asua.

Tehostetun ja näkyvän valvonnan tarkoituksena on paikallisen ongelmaratkaisun keinoin tukea alueen asukkaita oman asuinalueensa asumisviihtyvyyden ylläpitämisessä ja sen kehittämisessä. 

– Tuemme omalla toiminnallamme alueen ihmisiä ottamaan myös itse vastuuta alueen viihtyvyydestä, ja tarkoituksenamme onkin lisätä arkisia poliisin ja asukkaiden kohtaamisia alueella, kertoo poliisilaitoksen valvonta- ja hälytystoimintasektorin johtaja ylikomisario Jussi Huhtela.

Poliisi tekee yhteistyötä myös Vantaan kaupungin sekä alueen asukkaiden kanssa.

– Tulemme puuttumaan Kivistön alueella tapahtuvaan häiriökäyttäytymiseen ja rikollisuuteen entistä määrätietoisemmin ja tekemään asian suhteen tarvittavia toimenpiteitä, sanoo rikoskomisario Kaisa Holappa poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan yksiköstä,

Lue myös:

    Uusimmat