Poliisi ratsasi hotellin, jossa Liam Payne kuoli

One Direction -yhtyeestä tunnettu Liam Payne putosi kuolemaansa hotellin parvekkeelta Buenos Airesissa 16. lokakuuta. Nyt poliisi on tehnyt ratsian kyseiseen hotelliin. 

Argentiinan poliisi teki ratsian Buenos Airesin hotelliin, jossa entinen One Direction -yhtyeen jäsen Liam Payne  yöpyi ennen kuolemaansa ja putosi kolmannen kerroksen parvekkeelta 16. lokakuuta. Payne oli kuollessaan 31-vuotias. 

Poliisin erikoistutkintayksikkö meni Casa Sur -hotelliin keskiviikkoiltana syyttäjänviraston määräyksestä. Viranomaiset takavarikoivat muun muassa tietokoneen kovalevyjä ja hotellin kameroiden kuvamateriaalia, kertoi hallituksen virkamies Associated Pressille. Hän puhui nimettömänä, koska hänellä ei ollut lupaa puhua julkisesti.

Ruumiinavauksen mukaan Payne kuoli useisiin vammoihin sekä putoamisen aiheuttamiin sisäisiin ja ulkoisiin verenvuotoihin. Hänen ruumiinsa löytyi hotellin sisäpihalta.

Alustavat tutkimukset viittaavat siihen, että muusikko oli yksin ja koki jonkinlaisen romahduksen, joka johtui aineiden käytöstä, joita ei ole vielä määritetty. Paynen kuoleman jälkeen poliisi löysi hänen hotellihuoneestaan aineita sekä useita tuhoutuneita esineitä ja huonekaluja, kertoo syyttäjänvirasto.

Fanit ovat jättäneet hotellin sisäänkäynnin luokse kukkia, kynttilöitä ja valokuvia laulajasta. 

Laulajan isä Geoff Payne on Buenos Airesissa järjestämässä poikansa ruumiin kotiuttamista, jonka odotetaan tapahtuvan 28. lokakuuta.

Paynen perhe, johon kuuluvat isän lisäksi hänen äitinsä Karen Payne ja hänen kaksi siskoaan Ruth ja Nicola, on ilmaissut olevansa murtunut menetyksestä, kuten myös hänen entiset bändikaverinsa. Eri maiden taiteilijat ja julkkikset ovat ottaneet osaa suruun ja jakaneet muistojaan Paynesta.

One Direction oli yksi viime aikojen menestyneimmistä poikabändeistä. Se ilmoitti lopettavansa toimintansa määrittelemättömäksi ajaksi vuonna 2016, ja Payne lähti soolouralle, kuten myös muut bänditoverinsa Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan ja Louis Tomlinson.

Lue myös:

    Uusimmat