Liam Paynen kuolinsyy julki

One Directionista tunnettu muusikko Liam Payne kuoli 16. lokakuuta pudottuaan parvekkeelta Buenos Airesissa. Hänen kuolinsyynsä on nyt selvitetty. 

One Directionin entinen laulaja Liam Payne putosi kuolemaansa hotellin parvekkeelta 16. lokakuuta Buenos Airesissa, Argentiinassa. Hän oli 31-vuotias. 

Paynen kuolinsyy on selvitetty, ja tutkijoiden mukaan hänellä oli niin sisäistä kuin ulkoista verenvuotoa ja lukuisia vammoja. 

Raporttien mukaan muusikon huoneesta takavarikoitiin useita aineita, jotka todistavat aiemmasta alkoholin- ja huumeidenkäytöstä.

Associated Pressin mukaan Buenos Airesin turvallisuusministeriön viestintäjohtaja Pablo Policicchio sanoi, että Payne oli hypännyt huoneensa parvekkeelta.

Payne tuli tunnetuksi  X Factor  -ohjelmasta vuonna 2010, kun hänet yhdistettiin bänditoveriensa Harry Stylesin, Zayn Malikin, Louis Tomlinsonin ja Niall Horanin kanssa. He esiintyivät alun perin kaikki soolona, mutta he sijoittuivat viisikkona lopulta kolmansiksi. 

Heistä tuli yksi historian suosituimmista poikabändeistä, joka myi 70 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti ennen kuin he ilmoittivat lopettavansa toimintansa toistaiseksi vuonna 2016.

Payne on muiden bändikaveriansa tapaan tehnyt soolouraa. Hän julkaisi viimeisimmän singlensä Teardrops maaliskuussa, ja toinen albumi oli tulossa. 

Payne kertoi avoimesti kamppailustaan alkoholinkäytön ja itsemurha-ajatusten kanssa, ja viime vuonna hän ilmoitti, että hän oli ollut yli kolme kuukautta raittiina. 

– Olen nyt raitis, yli 100 päivää. Minulla on mahtava olo, todella, todella hyvä olo ja fanien tuki on ollut todella, todella hyvää, joten olen superonnellinen, hän kertoi IFL TV:lle.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat