Porsasta hapanimeläkastikkeella ja colamarinadin ohje

Atria
Julkaistu 26.04.2012 10:34(Päivitetty 29.04.2014 10:28)

Possua valellaa herkullisella colamarinadilla.

Grillataan:

Atria Viljaporsaan 450g Naturell Nuijittu Leike Fileestä

Ota lihat tuntia ennen huoneenlämpöön. Suihkuta ennen grillausta öljyä hieman leikkeen pinnalle ja grillaa. Käännä leike ja valele colamarinadilla.

Colamarinadi

2 dl colaa
0,5 dl makeaa chilikastiketta
0,5 dl soijaa
1 rkl ruokosokeria
2 murskattua valkosipulia
1 rkl tuoretta timjamia

Silppua ja sekoita ainekset keskenään. Keitä kattilassa kunnes marinadi on siirappimaista.

Vinkki:

Nopeasti kypsyvän lihan kanssa sopivat grillatut kasvikset, haudutetut sipulit ja hedelmät. Erityisen hyvän lisän antaa kuorittu ja esikeitetty parsa, joka grillautuu porsaan kyljessä vaivatta.

Reseptin tarjoaa: Atria

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle