Portion Boysin JaloTiina keikkaili suuren osan kesästä pyörätuolissa – näin hänen jalkansa voi nyt

Portion Boys täytti faninsa viimeisen toiveen 1:12
Portion Boys muistelee videolla kesän koskettavaa fanikohtaamista. He täyttivät erään fanin viimeisen toiveen.

Portion Boys yhtyeen JaloTiina liukastui kesäkuussa sateen kastelemalla lavalla ja istui sen seurauksena suuren osan kesän keikoista pyörätuolissa. 

Portion Boys esiintyi ensi kertaa Elämä Lapselle -konsertissa 4. syyskuuta. Yhtyeen JaloTiinaksi kutsutun Tiina Forsbyn kesä ei sujunut aivan odotetulla tavalla, sillä hän liukastui kesäkuussa lavalla ollessaan keikalla Kokkolassa. Rankkasade oli tuolloin kastellut lavan läpimäräksi, ja Forsbyn takapuolen lihaksesta repeytyi irti kaksi jännettä kaatumisen seurauksena. 

Konsertin mediatilaisuudessa Forsby kertoi, että hän on onnellinen päästessään tekemään keikkoja nyt normaalisti, eikä pyörätuolista käsin. 

– Jalka on nyt aika lailla kunnossa. En osaa sanoa, onko aivan sataprosenttisessa kunnossa, mutta vaikuttaa hyvältä. Jänteet ovat kiinnittyneet, ja olen tehnyt jo useamman keikan kahdella jalalla. Ei ole enää niin suuria kipuja, niin uskon, että voima palautuu ja kaikki on pian ennallaan, Forsby kertoi MTV Uutisille.

Toipuminen sujui suunnitellusti, vaikkakin se vaati Forsbyltä kovaa työtä. 

– En voi valehdella, etteikö olisi ollut myös kivuliaita hetkiä vetää keikkarundia rikkinäisellä jalalla. Se, mikä oli positiivista, niin kaikki keikat menivät niin hienosti ilman kipuja, koska siinä on niin täynnä adrenaliinia ja ihanaa energiaa. On ollut hieno asia, että olen pystynyt suorittamaan ne täysillä kaikesta huolimatta ja olen todella pistänyt pyörätuolin liekkeihin, Forsby tiivisti. 

Portion Boys muistelee videolla kesän koskettavaa fanikohtaamista. He täyttivät erään fanin viimeisen toiveen. 

Elämä Lapselle -konsertti on katsottavissa MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat