Prinssi Georgella, 11, on hellyttävä toive sille, mikä haluaa olla isona ennen kuin hänestä tulee kuningas

Tiesitkö? Brittihovilla ja medialla on salainen sopimus koskien pieniä kuninkaallisia lapsia 1:19
Tiesitkö? Brittihovilla ja medialla on salainen sopimus koskien pieniä kuninkaallisia lapsia

Prinssi Georgen tämänhetkinen tulevaisuuden ammattitoive on koskettavan arkinen.

Prinssi Williamin  ja prinsessa Catherinen  esikoisella prinssi Georgella, 11, on jokseenkin tulevaisuuden polku tiedossaan, sillä hänestä on jonain päivänä määrä tulla Ison-Britannian kuningas isänsä Williamin ja isoisänsä kuningas Charlesin  jälkeen.

Brittimonarkeille on ollut tyypillistä olla armeijan palveluksessa ennen siirtymistään vallan kahvaan, mutta tiettävästi tämä ei välttämättä tule olemaan Georgen tie. William ja Catherine ovat julkisestikin lausuneet haluavansa, että Georgella tulisi olemaan mahdollisimman normaali elämä ennen hänelle määrättyä periytyvää velvollisuutta. 

William, joka on intohimoinen jalkapalloihminen, muun muassa on maininnut, ettei hän pistäisi pahakseen, vaikka hänen lapsensa haluaisi pelata ammatikseen jalkapalloa tulevaisuudessa. Hän myös aikoinaan kertoi Georgen haaveilleen poliisin ammatista. 

Kuitenkin nyt Georgen uratoive on saattanut jälleen muuttua. Williamin ja Catherinen perheellä on yksi koti Norfolkissa, jossa Wiveton Hall Cafe -nimistä kahvilaa pitävä Desmond MacCarthy kertoo Catherinen ja Georgen vierailleen yhdessä. MacCarthyn mukaan pikkukuninkaallinen oli äärimmäisen vaikuttunut, kun hänelle näytettiin paikan keittiötä ja erityisesti sen puulämmitteistä pizzauunia. 

– Tuota haluan tehdä, kun kasvan isoksi, prinssi oli MacCarthyn mukaan huudahtanut uunin nähtyään. 

Georgella on kaksi nuorempaa sisarusta, 9-vuotias prinsessa Charlotte  sekä 6-vuotias prinssi Louis. Pikkukuninkaalliset elävät verrattain suojattua elämää heidän vanhempiensa pyrkiessä siihen, että heillä olisi mahdollisimman normaali lapsuus statuksestaan huolimatta. Williamin ja Catherinen lapsia nähdään harvakseltaan julkisuudessa, mutta toisinaan he edustavat vanhempiensa rinnalla kuninkaallisissa tilaisuuksissa. 

Lue myös:

    Uusimmat