Prinssi William antoi päivityksen prinsessa Catherinen terveydentilasta

Prinssi William kertoi kouluvierailullaan lyhyesti vaimonsa prinsessa Catherinen terveydentilasta.

Hänen aviomiehensä prinssi William, 42, kertoi lyhyesti vaimonsa voinnista tämän antaman tilannepäivityksen jälkeen. 

– Ne ovat hyviä uutisia, mutta vielä on paljon matkaa jäljellä, William kertoi 10. syyskuuta vieraillessaan Llnalellissa, Walesissa. 

William tapasi vierailullaan koululaisia Swiss Valleyn Community Primary Schoolissa. Portilla oli vastassa väkijoukko, ja William sanoi yhdelle heistä, että prinsessa Catherine voi paremmin. 

Jane Stoneman antoi Williamille kirjeen välitettäväksi vaimolleen.

– Sanoin, että on hienoa nähdä Catherinen voivan paremmin ja toipuvan. Kerroin hänelle, että pidin videosta, ja pyysin häntä antamaan hänelle kortin ja kaiken rakkauteni, hän kertoi Peoplelle. 

Williamin vierailu oli vain päivä sen jälkeen, kun prinsessa Catherine kertoi päättäneensä syövän hoitoon saamansa kemoterapian ennennäkemättömällä kotivideolla prinssi Williamin ja heidän lastensa prinssi Georgen, 11, prinsessa Charlotten, 9, ja prinssi Louisin, 6, kanssa. 

Catherine on ollut poissa julkisuudesta lähes koko vuoden 2024 sen jälkeen, kun hän kertoi maaliskuussa aloittaneensa syöpähoidot sen jälkeen, kun tammikuun vatsaleikkausta seuranneissa jälkitarkastuksissa havaittiin syöpä.

– Viimeiset yhdeksän kuukautta ovat olleet uskomattoman rankkoja meille perheenä. Elämä voi muuttua hetkessä, ja meidän on täytynyt löytää keino navigoida myrskyisillä vesillä ja tuntemattomalla tiellä, Catherine kertoi videolla. 

– Tämä aika on ennen kaikkea muistuttanut Williamia ja minua miettimään ja olemaan kiitollisia elämän yksinkertaisista, mutta tärkeistä asioista, joita niin monet meistä usein pitävät itsestäänselvyyksinä. Yksinkertaisesti rakastamisesta ja rakastetuksi tulemisesta, Catherine jatkoi. 

Catherine sanoi videolla keskittyvänsä nyt siihen, että tekee kaikkensa pysyäkseen vapaana syövästä.

– Vaikka olen lopettanut kemoterapian, tieni paranemiseen ja täydelliseen toipumiseen on pitkä, ja minun on jatkettava jokaisen päivän ottamista sellaisena kuin se tulee, Catherine kertoi videolla. 

Peoplen mukaan Catherine odottaa innolla tulevia, julkisia esiintymisiään. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat