Prinsessa Catherinen syöpähoidot ohi – palaa julkisiin tehtäviin vähitellen

Walesin prinsessa Catherine on saanut kemoterapian päätökseen.

Walesin prinsessa Catherine kertoo saaneensa kemoterapian päätökseen ja palaavansa vähitellen julkisiin tehtäviin tulevina kuukausina.

Prinsessa Catherine julkaisi asiasta videotervehdyksen maanantaina 9. syyskuuta Walesin prinssiparin Instagramissa.

Catherine kertoo lausunnossaan, että hän on siirtymässä toipumisessaan uuteen vaiheeseen. Maaliskuussa 2024 kerrotun syöpädiagnoosin jälkeen Catherine on esiintynyt julkisesti vain kahdesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

– Kesän lähestyessä loppuaan en voi kertoa teille, miten helpottavaa on saada kemoterapiahoitoni vihdoin päätökseen, Catherine sanoo.

– Viimeiset yhdeksän kuukautta ovat olleet uskomattoman rankkoja meille perheenä. Elämä sellaisena kuin tunnet sen voi muuttua silmänräpäyksessä. Meidän on täytynyt löytää tapa, jolla navigoida muutoksessa ja tuntemattomalla tiellä, hän lisää.

Prinsessa Catherine toteaa, että syöpä on erityisesti muistuttanut häntä ja prinssi Williamia olemaan kiitollisia elämän yksinkertaisista, mutta tärkeistä asioista, joita monet pitävät itsestäänselvyyksinä.

– Yksinkertaisesti rakastamisesta ja rakastetuksi tulemisesta.

Catherinen mukaan tie täydelliseen toipumiseen on vielä pitkä ja hän kertoo ottavansa päivän kerrallaan. 

– Odotan kuitenkin innolla, että pääsen takaisin töihin ja voin osallistua julkisiin tilaisuuksiin tulevina kuukausina, niin paljon kuin se on mahdollista.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat