Prinssi William päivitti vaimonsa prinsessa Catherinen ja lastensa kuulumisia

Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille 1:41
Prinssi William osoitti kunnioitustaan isälleen kuningas Charlesille tämän kruunajaisissa toukokuussa 2023.

Prinssi William vieraili Koillis-Englannissa hyväntekeväisyysjärjestössä ja kertoi samalla perheensä kuulumisia.

Prinssi William  vieraili James’ Place Newcastle -hyväntekeväisyysjärjestössä Koillis-Englannissa 30. huhtikuuta.

William keskusteli vierailullaan ihmisten kanssa ja antoi lyhyen päivityksen kahdelle naiselle vaimostaan prinsessa Catherinesta, joka ei tällä hetkellä tee julkisia kuninkaallisia tehtäviä syöpähoitojen vuoksi, ja heidän lapsistaan, prinssi Georgesta, 10 prinsessa Charlottesta, 8, ja prinssi Louisista, 6. Video Williamin ja naisten keskustelusta on jaettu Instagramissa fanitilillä.

– Saanko kysyä, miten vaimonne ja lapsenne voivat, toinen nainen kysyi.

– Me kaikki voimme hyvin, kiitos, William vastasi.

– Ilmeisesti Catherine myös, nainen jatkoi.

– Me kaikki voimme hyvin, prinssi William jatkoi. 

Prinssi Williamin vierailu Koillis-Englannissa oli hänen kolmas kuninkaallinen vierailupäivänsä sen jälkeen, kun hänen vaimonsa ilmoitti syöpädiagnoosistaan 22. maaliskuuta. Catherine käy tällä hetkellä läpi syöpähoitoja. William vieraili 30. huhtikuuta myös Low Carbon Materials -tutkimus- ja kehityskeskuksessa.

William otti vapaata Catherinen terveysuutisia seuranneina viikkoina ja jatkoi julkisia tehtäviä päivä sen jälkeen, kun lapset olivat palanneet lomaltaan kouluun.

Myös kuningas Charles on tällä hetkellä syöpähoidossa. Hänen syövästään ilmoitettiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen helmikuussa. Ei ole tarkempaa tietoa, mitä syöpää Charles sairastaa. Hän kuitenkin palasi julkisten tehtäviensä pariin 30. huhtikuuta ja vieraili syövänhoitokeskuksessa Lontoossa.  

Williamin ja Catherinen perheessä juhlittiin huhtikuun lopussa erityisiä tapahtumia, sillä heidän kuopuksensa prinssi Louis täytti kuusi vuotta 23. huhtikuuta ja pariskunta vietti 13. hääpäiväänsä 29. huhtikuuta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat