"Puhtaan eroottinen" – näin tuomarit kehuivat Arja Korisevan TTK-tanssia

Arja & Anssi - Jos puhutaan totta 4:23
Katso parin esitys videolta!

Arja Korisevan ja Anssi Heikkilän tunteikas rumba keräsi kehuja. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa vietetään sunnuntaina 13. lokakuuta parinvaihtoviikkoa. Parit arvottiin edellisenä sunnuntaina urheiluteemaisen lähetyksen päätteeksi. Parinvaihtoviikolla tanssitaan uuden suomalaisen musiikin tahtiin.

Edellisviikolla pariksi päätyivät Arja Koriseva  ja tähtiopettaja Anssi Heikkilä. He tanssivat parinvaihtoviikolla rumban, jonka taustalla kuultiin Anin Jos totta puhutaan -kappale. 

Ensimmäisenä illan lähetyksessä parketille noussut pari nappasi tanssistaan 20 pistettä. 

– Voi miten mahtavaa tästä varmaan tulee, kun tämä alku jo oli näin upeeta, Jukka Haapalainen kommentoi ja kehui tunteikasta kappaletta. 

– Tuntui vähän siltä, että taisi mennä tunteisiin tanssisakin. Se näkyi ensin hyvässä, kun antauduitte sen tunteen vietäväksi, mutta siellä lopussa alkoi tulla pientä kiirehtimistä, ehkä tunteet veivät yli, hän lisäsi. 

Helena Ahti-Hallberg myös hehkutti parin tanssin aloitusta. 

– Alku meni niin upeesti, että minulla oli odotukset ihan todella korkealla. Ne teidän kaikki show-elementit olivatkin ihan parasta antia tässä tanssissa, hän sanoi. 

Jorma Uotisen mukaan rumba ei ollut ruma. 

– Viesti oli puhtaan eroottinen, yhdistettynä tuohon Anin lämpimään seksikkääseen ääneen. Kyllä tässä koko trion tuo liekki lehahti ja jonkin sortin rumbaksi roihahti, Uotinen sanaili. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat