"Siistiä ja sujuvaa" – näin tuomarit kommentoivat Arja Korisevan TTK-esitystä

Arja & Valtteri - You Light Up My Life 3:34
Katso parin esitys videolta!

Arja Korisevan ja Valtteri Palinin hidas valssi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kirvoitti tuomarit kommentoimaan.

Neljännessä suorassa Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksessä teemana oli haaveiden maailma. Jaksossa TTK-parit pääsivät kukin esittämään vakiotanssin. 

Arja Korisevan  ja Valtteri Palinin  neljäs TTK-tanssi oli hidas valssi. Sen taustalla kuultiin Whitney Houstonin klassikkokappale You Light Up My Life. 

Koriseva kertoi jaksossa ennen tanssiaan nähdyllä insertillä, että kappaleella on hänelle itselleen hyvin tärkeä merkitys. Aikoinaan Koriseva vietti aikaa Yhdysvalloissa, jossa koki merkityksellisen hetken kappaleen suhteen. 

Pari sai tanssistaan yhteensä 21 pistettä. 

Jukka Haapalainen antoi parille palautetta monipuolisesti tekniikasta. Helena Ahti-Hallberg puolestaan kuvaili tanssia konstailemattomaksi perusvalssiksi. 

– Valtteri olit hienosti saanut mukaan ne valssin peruskuviot. Todella siistiä jalkatekniikkaa, mikä johtuu siitä, että nousut ja laskut onnistuivat, Ahti-Hallberg kommentoi.

– Siistiä ja sujuvaa, sanon minä. Valtteri sinä veit Arjan vauhdikkaasti valssiin ja sinä Arja vapauduit siihen liitoon eri tavalla kuin aikaisemmin. Kun tuo hartialinja saadaan vielä rennommaksi, niin ollaan jo lähellä totuutta. Ja unelmat toteutuvat, Jorma Uotinen puolestaan lisäsi. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat