Pullosta päähänsä saanut Novak Djokovic hävisi yllättäen – paljasti lukuisat oireet: "Vertakin tuli"

Novak Djokovic kärsi yllätystappion Chilen Alejandro Tabilolle Rooman Masters-turnauksessa 1:12
Katso videolta Djokovicin kolmannen kierroksen ottelun ratkaisupallo.

Tenniksen maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic hävisi Rooman Masters-turnauksessa kaksi päivää sen jälkeen, kun katsojan metallinen juomapullo tippui hänen päähänsä katsomosta.

Djokovic kärsi yllätystappion kolmannen kierroksen ottelussa Chilen Alejandro Tabilolle suoraan kahdessa erässä lukemin 2–6, 3–6.

Maailmanlistan ykkösenä paistatteleva serbi ei ollut oma itsensä. Edellisen ottelun jälkeen sattuikin välikohtaus, joka saattoi vaikuttaa hänen pelaamiseensa. Djokovic sai perjantaina katsojan metallisesta juomapullosta päähänsä.

– Näitte videolta, mitä tapahtui hyvin selvästi. Se oli todella epäonnekasta ja erittäin odottamatonta. En edes katsonut ylöspäin. Tunsin vain kovan iskun päähäni. Se on vaikuttanut minuun paljon, Djokovic alustaa Tennis-infinityn mukaan.

– Sain lääkintähoitoa sen jälkeen. Kärsin puolesta tunnista tuntiin monista eri asioista, pahoinvoinnista, huimauksesta ja vertakin tuli Djokovic luettelee.

Djokovic ei suoraan osannut sanoa, vaikuttiko pullosta päähän saaminen hänen esitykseensä chileläispelaajaa vastaan. Kaikki ei kuitenkaan ollut normaalisti.

– Nukuin kohtalaisesti. Minulla oli päänsärkyjä. Eilen oli jo hyvä päivä, joten ajattelin, että tilanne on ok. Ehkä se onkin, mutta ehkä ei. Tarkoitan, että tänään kentällä tuntui kuin olisin täysin eri pelaaja. Ei ollut rytmiä, ei tempoa, ei tasapainoa missään lyönneissä. Tilanne on hieman huolestuttava, Djokovic kommentoi.

Chileläispelaaja Tabilolle maailmanlistan kirkkaimman tähden kukistaminen oli kuin unelmien täyttymys.

– Tämä on uskomatonta. Tulin kentälle katsomaan ja imemään oppia ja yrittämään prosessoida kaiken. Nyt yritän herätä (unesta), Tabilo iloitsi Tennis365:n mukaan.

Alla olevasta upotuksesta voit katsoa tilanteen, jossa Djokovic saa pullosta päähänsä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat