Musertava paljastus: Novak Djokovicin olympialaiset vaarassa

Novak Djokovic pinnisti jatkoon polviongelman kanssa 2:02
Tulosruutu: Novak Djokovic pinnisti jatkoon polviongelman kanssa.

Novak Djokovic on hyvin huolissaan siitä, että mahdollinen polvivamma pilaa hänen olympialaisensa. Serbialainen voitti Stefanos Tsitsipasin puolivälierässä Pariisissa, mutta koki ongelmia oikean polvensa kanssa.

Katso läpikäynti Djokovicin vaikeasta ottelusta ylälaidan videolta.

Djokovic paljasti, että kipu tuntui samanlaiselta kuin silloin, kun hän rikkoi polvensa nivelkierukan Ranskan avoimissa aiemmin tänä kesänä. Silloin 37-vuotias joutui leikkaukseen ja teki paluunsa Wimbledonissa.

Hän on käyttänyt polvitukea siitä lähtien, mutta sanoo tunteneensa terävää kipua toisen erän puolivälissä Tsitsipasia vastaan. 24-kertainen Grand Slam -mestari on huolissaan vammasta välierävaiheen alla.

– Olen rehellisesti sanottuna hyvin huolissani. En tiedä mitä sanoa. Kipu oli hyvin voimakasta kahden pelin ajan sen jälkeen, kun se tapahtui. En tiedä, liukastuinko vai mitä tapahtui, Djokovic sanoi.

– Se muistutti minua Ranskan avoimista, jossa onnistuin pelaamaan ottelun loppuun, mutta sitten selvisi, että vamma oli vakava. Rukoilen että kaikki olisi hyvin.

Djokovic on kuitenkin valmis uhmaamaan lääkäritiiminsä neuvot ja astumaan kentälle kivuista huolimatta. Se, pystyykö hän pelaamaan välierää loppuun saakka, jää nähtäväksi.

– Vaikka minulle sanottaisiin, ettei se ole kunnossa, menen luultavasti kentälle ja yritän. Nämä ovat hyvin harvinaisia tilaisuuksia taistella mitalista maalleni, joten aion tehdä kaiken mahdollisen seuravaan 24 tunnin aikana voidakseni taistella mitalista Serbialle, Djokovic vannoo.

Lue myös:

    Uusimmat