Puolukkapuuro

Puolukkapuuro.
Julkaistu 03.04.2008 15:03(Päivitetty 29.04.2008 10:39)

4–5 annosta

  • 4 dl vettä
  • 1dl maitoa
  • 2 dl puolukkasosetta
  • ¾ dl mannasuurimoita
  • ¾ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • hyppysellinen suolaa

Kaada vesi ja maito kattilaan ja kuumenna kiehuvan kuumaksi. Lisää kiehuvaan nesteeseen puolukkasose ja mannasuurimot. Lisää tämän jälkeen sokeri, vaniljasokeri ja hieman suolaa.

Sekoita aineksia ja anna kiehua hiljakseen 6–8 minuuttia. Siirrä kattila liedeltä ja anna puuron jäähtyä. Vatkaa kylmää puuroa sähkövatkaimella. Näin saat puurosta pehmeää ja ilmavaa.

Tarjoa lasista. Lusikoi lasin pohjalle vatkattua puolukkapuuroa ja kaada päälle villimarjakiisseliä. Viimeistele annos ripottelemalla kiisselin päälle hieman mysliä.

Resepti: Sara la Fountain

(Täydellinen päivä 17.4.2008)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle