Pysäyttämätön Barcelona! Nuoret tähdet leikittelivät – brassitähti takoi hattutempun

Maalikooste: Barcelona - Real Valladolid 9:34
Hurja maalikimara: Barcelonan tähdet pieksivät Real Valladolidin pahemman kerran

Neljä ottelua, neljä voittoa. Barcelonan vahva alku La Ligassa sai jatkoa lauantaina, kun se pöllytti kotikentällään Real Valladolidia 7–0.

Ottelua oli pelattu 20 minuuttia, kun yksi kotijoukkueen suurista lupauksista, keskuspuolustaja Pau Cubarsi lähetti tarkan pallon linjan taaksen Raphinhalle, joka viimeisteli laadulla takanurkkaan.

Neljä minuuttia myöhemmin nähtiin Lamine Yamalin ja Robert Lewandowskin yhteispeliä vastaavalla tavalla. Osuma oli puolalaiselle jo kauden neljäs.

Avauspuoliajan lisäajalla ranskalaistoppari Jules Kounde lakaisi irtopallon vielä ylänurkkaan ja ratkaisi ottelun jo hyvissä ajoin. Toisella puoliajalla Raphinha osui vielä kahdesti.

Viime kierroksella Rayo Vallecanoa vastaan vaihdosta ratkaisemaan saapunut tähtihankinta Dani Olmo osui tälläkin kertaa iskien Barcelonan kuudennen osuman ennen kuin Ferran Torres laittoi loppuluvut 7–0

Sarjaa puhtaalla pelillä johtava Barcelona on kerännyt uuden päävalmentajan Hansi Flickin alaisuudessa neljästä ottelusta 12 pistettä. Se kohtaa maajoukkuetauon jälkeen vieraissa viime kauden sensaatiojoukkue Gironan.