Raumalla jalkapallokentän otti haltuun erikoinen pallotaituri – "Ei nyt sitten päästy pelaamaan"

Jääkiekkojoukkueen harjoituksissa piipahtanut erikoinen pallotaituri katosi kentältä vähin äänin vieden pallon mukanaan, mutta saa apuvalmentajalta erityismaininnan.

Rauman Lukon alle 18-vuotiaiden jääkiekkojoukkueen aamuharjoituksissa suunnitelmat menivät lauantaina uusiksi, sillä kentän ja pelivälineen otti haltuun perin erikoinen pallotaituri.

– Ei nyt sitten päästy jalkapalloa pelaamaan ja jouduimme keksimään muuta, sillä kettu repolainen vei pallon, joukkueen apuvalmentaja Iiro Vehmanen kertoo MTV Uutisille.

Vehmanen kertoo, että edellisenä päivänä hävitty peli aiheutti vielä aamulla hiukan hampaiden kiristelyä joukkueessa, mutta kentälle ilmestynyt kettu käänsi tunnelmat.

– Joukkue sattui kävelemään samaan aikaan siihen ja pelaajatkin näkivät tapahtuman, niin kyllä se laukaisi tunnelmaa aika hyvin.

Jutun alussa olevalla videolla näkyy, miten kettu leikkii jalkapallolla ja poistuu lopulta pienestä aidan raosta pallo mukanaan.

– Pallo on teillä tietämättömillä.

Pallon mukanaan vienyt pallotaituri saa Vehmaselta kuitenkin erityismaininnan.

– Päivän ottelussa Ilves kaatui 4–6, niin kettu saa kyllä erityismaininnan voitosta.

Oikaisu 29.9. kello 10.06: Rauman Lukko on jääkiekkojoukkue, ei jalkapallojoukkue, kuten jutussa aiemmin virheellisesti kerrottiin.

Uutinen voi tulla vastaan missä tahansa. Joskus päivän mielenkiintoisin uutinen on tehty yhdessä yleisön kanssa. Me MTV Uutisissa haluamme kuulla ja nähdä, kun sinä kuulet tai näet jotain kiinnostavaa!

Näitkö tai kuvasitko jotain kiinnostavaa? Lähetä se meille WhatsAppilla: 040 5785504 tai osoitteeseen mtvuutiset.fi/lukijanvideot.

Lue myös:

 

Lue myös:

    Uusimmat