Insinööri-isän keksintö vauvoille ja elefanttipuiston harvinainen hetki – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

Nyt tuli hyvä uutinen: Viikonloppuna voikin nukkua "varastoon"

Asiasta on ollut eriäviä näkemyksiä, mutta tuore tutkimus tuo iloisia uutisia arjen univajeesta kärsiville: viikonloppuna voi nukkua varastoon! Tutkimuksen mukaan pitkät unet viikonloppuina voivat olla sydänterveydelle eduksi. Lue koko juttu täältä!

Karhun sinnikkäät yritykset päästä riippumaton kyytiin tallentuivat huvittavalle videolle

Näin insinööri-isä keksi vauvojen unta kohentavan laitteen

Vauvan erikoinen tapa syliin päästessään johti tuoreen isän, insinööri Juha Hannulan, kehittämään laitetta, joka parantaa vauvojen unta.

Juha kiikutti keksintönsä prototyypin Oulun yliopistollisen sairaalan testilaboratorioon tapaamiseen, jonka oli sopinut keskosten hoidosta vastanneen ylilääkärin kanssa.

Ylilääkäri laittoi kätensä keittiön kaapin oveen, josta tunsi ja kuuli sykkeen äänen, ja katsoi minua silmiin kysyen, milloin saamme nämä koekäyttöön Keskolaan.

Lue koko juttu täältä!

Vanha sohva Karstulassa kätki sisäänsä melkoisen yllätyksen

Uutta sohvaa toimittaneet Susanna ja Mico nappasivat mukaansa asiakkaan vanhan sohvan, josta löytyikin salamatkustaja. Tilanne olisi voinut päättyä sohvamatkustajan kannalta huonomminkin, mutta onni oli sen puolella! Lue koko juttu täältä!

Huvittava hetki: Tähän suomalaiseen tapaan brittiläinen Joel ei osannut varautua

Brittiläinen Joel Willans on luonut humoristista sisältöä sosiaaliseen mediaan suomalaisen kulttuurin erikoisuuksista ja saanut maailmanlaajuista huomiota. Mies muistaa edelleen ensimmäisen kokemansa kulttuurishokin, joka tapahtui hänen tavatessaan suomalaisen puolisonsa sukua. Miten mies suhtautui, kun oli aika mennä saunaan? Lue koko juttu täältä!

Myanmarin elefanttipuistossa todella harvinainen tapaus – todennäköisyys vain yksi prosentti

Maailman huonoin jalkapallomaajoukkue voitti vihdoin ottelun – loppuvihellys käynnisti riemukkaat juhlat

San Marino ei ollut aiemmin voittanut yhtäkään kilpailullista ottelua, mutta kaatoi torstaina Kansojen liigassa Liechtensteinin lukemin 1-0. Lue koko juttu täältä!

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat