Reid Gardiner 3+1, Oula Palve toinen jäsen illan hattutemppukerhossa – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Reid Gardiner liekeissä hurjissa maalijuhlissa 1:54
Video: Reid Gardiner liekeissä hurjissa maalijuhlissa

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella ohjelmassa oli kuusi ottelua.

Kuopiossa Jukurit jatkoi viime aikojen mahtivirettään, kun se kaatoi KalPan 4–2. Jukureiden tehomiehenä toimi NHL-lupaus Konsta Helenius, joka alusti kaksi maalia (0+2).

Maalikooste: KalPa - Jukurit 5:09
Maalikooste, KalPa–Jukurit

Kouvolassa SaiPa järjesti yllätyksen, kun se kaatoi KooKoon 2–1. SaiPan tehohetki osui toisen erän puoleen väliin, kun se iski molemmat maalinsa alle puolen minuutin sisään.

Maalikooste: KooKoo - SaiPa 3:59
Maalikooste, KooKoo–SaiPa

Raumalla pelattiin viikonlopun ensimmäinen Satakunnan derby, missä Lukko pysäytti Ässät totaalisesti. Lukko oli parempi lukemin 3–0.

Isäntien tehomiehenä toimi kapteeni Julius Mattila, joka nakutti tehot 1+1. Lukon maalivahti Daniel Lebedeff nappasi nollapelin 21 torjunnan avulla.

Maalikooste: Lukko - Ässät 4:23
Maalikooste, Lukko–Ässät

Lahdessa Pelicans palasi yhden kömmähdyksen jälkeen voittokantaan, kun se kaatoi HPK:n tyylipuhtaasti 4–0. Isäntien tehomiehenä toimi kaksi osumaa alustanut tshekkipuolustaja Filip Král. Pelicansin maalilla debyyttinsä tehnyt Niklas Kokko torjui nollapelin eteen 16 kertaa.

Maalikooste: Pelicans - HPK 3:34
Maalikooste, Pelicans–HPK

Illan värikkäin maalinäytelmä nähtiin Vaasassa, missä Sport ja JYP takoivat peräti 11 osumaa. JYP oli vahvempi lukemin 6–5.

JYPin ykköstykkinä loisti Reid Gardiner, joka iski hattutempun ja nakutti tehot 3+1.

Maalikooste: Sport - JYP 6:24
Maalikooste, Sport–JYP

Illan toinen hattutemppu nähtiin Tampereella, missä Ilveksen Oula Palve oli paikallispelin herra ja hidalgo. Ilves marssi Palveen avulla 5–2-voittoon Tapparasta.

Maalikooste: Tappara - Ilves 5:04
Maalikooste, Tappara–Ilves

Lue myös:

    Uusimmat