Rita Niemi-Manniselta rehellinen päivitys nuoruudestaan: "Ainoa tavoite oli ryypätä taas seuraavana viikonloppuna"

Selviytyjät-kisaaja Rita Niemi-Manninen vannoi, ettei lähde kyseiseen ohjelmaan – "Tarvitsen viiden tähden hotellin" 9:03
Videolla: Selviytyjät Suomi -kaudella nähtävä Rita Niemi-Manninen kertoo, miksi viidakkoreissu tuntui hänestä alun perin mahdottomalta.

Rita Niemi-Manninen kertoo julkaisussaan tehneensä täyskäännöksen parempaan ollessaan 17-vuotias.

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän muistelee nuoruusvuosiaan. Hän kertoo julkaisussaan, että aihe tuli hänen mieleensä 5. syyskuuta vietetyn Yrittäjän päivän myötä.

Julkaisun kuvana on otos Niemi-Mannisesta 14-vuotiaana.

– 14-vuotias minä, joka oli niin kujalla... Telinevoimistelu oli juuri jäänyt ja ainoa tavoite oli ryypätä taas seuraavana viikonloppuna ja rikkoa ihan mitä vaan sääntöjä. Näin Yrittäjän päivänä tämä aikakausi tuli mieleeni kun mietin mistä olen tähän karuselliin lähtenyt, NIemi-Manninen kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Niemi-Manninen kertoo tekstissään, että hän vietti tuohon aikaan reilut kolme vuotta huonosti voiden sekä huonossa seurassa viihtyen. Hän kertoo muun muassa lintsanneensa, lopettaneensa lukio-opinnot, näpistelleensä, kokeilleensa erilaisia päihteitä ja satuttaneensa itseään.

– Rehellisesti sanottuna en itse uskonut tuolloin itsestäni yhtään mitään ja yksinhuoltajaäitini oli kanssani aivan kusessa, hän kirjoittaa.

Käänne tapahtui Niemi-Mannisen kirjoittaman mukaan hänen ollessaan 17-vuotias. Hän kertoo tekstissään, että tuolloin hänelle tuli "kuin ihmeen kaupalla järki päähän".

– Lopetin tupakoinnin, juomisen ja lähdin työstämään omaa hyvinvointiani. Se oli alkuun melko yksinäistä, mutta oli palava halu voida paremmin! Toki laihduttaminen kääntyi nälkäkuuriin ja älyttömään laihtumiseen ja anoreksiahan se sieltä puhkesi. Mutta siitäkin selvittiin. Kiitos kilpa-aerobicin, joka vei mennessään ja auttoi näkemään hyvän ravinnon merkitykseen! hän kirjoittaa.

Seuraavat sanansa Niemi-Manninen suuntaa nuorille tai aikuisille, jotka kamppailevat itsensä kanssa.

– Sinusta on vaikka mihin! Huonot lähtökohdat tai nuoruuden mokailu eivät ole este toteuttaa unelmia, käännä ne voimavaraksi ja yritä! Toivon jokaiselle lempeitä ajatuksia itsestä. Kun me opimme näkemään itsemme hyvässä valossa, niin samme hyvää aikaiseksi. Sen sijaan, että mietit, mitä joskus oli, niin mieti mitä voi olla. Nimittäin tulevaisuus on auki ja unelmat voi tehdä todeksi. Lempein ajatuksin ja rakkaudella, Rita, hän päättää tekstinsä.

Lue myös:

    Uusimmat