Robert Helenius kommentoi lämpimiä välejään Viivi Pumpaseen – ovat mukana samassa tv-ohjelmassa

Näin Robert Helenius kommentoi lämpimiä välejään Viivi Pumpaseen – ovat mukana samassa tv-ohjelmassa 4:57
Myyrä-kilpailurealityssa nähtävä Robert Helenius kertoo MTV Uutisille ensimmäisestä tosi-tv-kokemuksestaan sekä uransa mahdollisesta jatkosta.

Robert Helenius nähdään ensimmäisessä tosi-tv-ohjelmassaan, sillä hän on yksi Myyrä-ohjelman osallistujista. Mukana on myös Viivi Pumpanen, johon Helenius on yhdistetty romanttisesti. 

Puolitoista vuotta sitten kuvattu Myyrä-ohjelman neljäs kausi nähdään 11. syyskuuta alkaen MTV3-kanavalla. 

Mukana on yksitoista julkisuudesta tuttua henkilöä, ja ohjelman yksi yllättävimmistä nimistä on nyrkkeilyuransa viime vuonna dopingrikkomuksen vuoksi jäähylle laittanut Robert Helenius

Häntä ei ole aiemmin reality-ohjelmissa nähty.

Myyrä ei välttämättä jää myöskään hänen viimeiseksi tosi-tv-ohjelmakseen.

Olen 27 vuotta nyrkkeillyt ja olen miettinyt, mitä pitäisi tehdä sitten, kun kasvaa isoksi, niin ehkä jotain tällaista, Helenius kommentoi naurahtaen MTV Uutisten haastattelussa.

Myyrästä hänelle jäi paljon hyviä muistoja, vaikka kyse on fyysisesti ja psyykkisesti kuormittavasta pelistä.

Meillä oli tosi hyvä porukka ja tykkäsin paljon.

Hän kertoo, että muutamista henkilöistä on tullut kuvausten jälkeen läheisiä.

Kilpailurealityn neljännellä kaudella nähdään Heleniuksen lisäksi Arja Koriseva, Viivi Pumpanen,Kari Kanala, Mari Perankoski, Aaron Bojang, Tomas Grekov, Henny Harjusola, Linnea Skog, Jon "Juno" Korhonen jaIna Mikkola.

Juonittelu ohjelman kuvauksissa alkoi heti ja se yllätti Heleniuksenkin.

– Ensimmäisten kolmen päivän ajan kaikki valehtelivat koko ajan. Nyrkkeilyssä olen tottunut puristamaan ihmisistä asioita irti väkivallan avulla, mutta nyt piti kontrolloida ja selvittää, kuka valehtelee eniten.

Helenius uskoo, että hänen tuima ilmeensä auttoi pelissä, koska se saattoi vähän pelottaa kilpakumppaneita.

Haikeutta uran päättymisestä

Kyselyitä erilaisiin tosi-tv-ohjelmiin on tullut vuosien varrella paljonkin, mutta vasta Myyrä sai Heleniuksen innostumaan. Kuvausaikataulu sopi myös hyvin yksiin nyrkkeilyuran kannalta.

Helenius puhuu MTV Uutisten haastattelussa myös urheilu-uran päättämisestä ja siihen liittyvästä haikeuden tunteesta, sillä uran päättäminen on jatkuvassa pohdinnassa.

Raskaansarjan ammattinyrkkeilijä on ollut kilpailukiellossa siitä lähtien, kun hän antoi 11. elokuuta 2023 klomifeeni-nimistä lääkeainetta sisältäneen dopingnäytteen Lontoossa. Testi otettiin päivää ennen Heleniuksen ja Anthony Joshuan välistä huippuottelua.

Edelleen aktiivisesti treenaava Helenius pohtii mahdollista uransa jatkoa, sillä hän saisi otella seuraavan kerran vasta syyskuussa 2025.

– Olen ensi vuonna jo 41-vuotias ja 27 vuotta on tullut hakattua päätä, niin haluaisin säilyttää vielä muutaman aivosolun sinne urankin jälkeen, hän toteaa MTV Uutisten haastattelussa.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Sami Helenius sanoo hänen ja Viivi Pumpasen ympärillä pyörivistä suhdehuhuista.

Myyrä, 4. tuotantokausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ke 11.9. klo 20 alkaen. 

Myyrä: Johtolangat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ke 11.9. klo 21 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat