Salkkarit-tähti Axel Milliam ja somesta tuttu Vili Lehtelä järjestävät "viihdemaailman herruustaiston" – taustalla tärkeä tarkoitus

Axel Milliam ja Vili Lehtelä järjestävät hyväntekeväisyysottelun lasten ja nuorten hyväksi.

Julkisuudesta tutut henkilöt pääsevät ottamaan toisistaan mittaa hyvän asian puolesta lauantaina 14. syyskuuta, kun Turun Veritas Stadionilla pelataan Some vs TV -hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelu. Tapahtuman järjestävät Salatut elämät -sarjasta tuttu Axel Milliam, somepersoona Vili Lehtelä sekä lasten ja nuorten kiusaamista sekä yksinäisyyttä vastaan taisteleva Projekti Radikaali -järjestö.

Vilichili2-nimimerkillä somessa vaikuttava Lehtelä on aiemmin järjestänyt hyväntekeväisyysjääkiekko-otteluita yhdessä Rauman Lukon kanssa. Milliam kertoo MTV Uutisille, että hän ja Lehtelä tutustuivat ja ystävystyivät kyseisten hyväntekeväisyysotteluiden merkeissä viime kesänä.

– Rupesimme miettimään, että pystyisimmekö me luomaan jotain uutta ja tekemään jotain vielä isompaa, jotta saisimme autettua kaikkia lapsia vielä enemmän. Sanoin Lehtelälle, että no, kokoa sinä somejoukkue ja minä kokoan muualta julkisuudesta tutun porukan, niin sanotun tv-joukkueen, ja yhdistetään ne, Milliam kertoo.

– Tämmöinen viihdemaailman herruustaisto, että kumpi nyt on kovempi, some vai tv. Pystyisimme sitten kaikki tekemään yhdessä hyvää. Siitä se sai alkunsa, hän jatkaa.

Milliam ja Lehtelä halusivat, että ottelun avulla voitaisiin auttaa kaikkia lapsia ja nuoria ketään unohtamatta. Lopulta hyväntekeväisyyskohteiksi valikoituivat Tyksin Majakkasairaalan lapsipotilaat sekä Projekti Radikaali. Majakkasairaalan osalta ottelusta saadut voitot lahjoitetaan Kummien kautta lapsipotilaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin ja Projekti Radikaalin osalta kiusaamisen ja syrjäytymisen vastaiseen työhön.

Milliam ja Lehtelä toimivat ottelussa pelaavien joukkueiden kapteeneina. Somejoukkuessa pelaavat Khaled "Shokkiäijä" Azizi, Korpedictus, Daniel Ahola, Ilari "Kliffa" Mettälä, Häärijä, Katjanen, Mr. Zeus, Muumijens, Leevi Ikävalko, Nuppu Oinas, Rap Faija, Fitbroidit, Cessunen, Irene Idänvalo, Teemu Kärkkäinen, Severi "Seveall" Allonen, Jossuheii, Aatu Melanen, Erik Sebastiyan, Teemu Vuorela, Vili Viljakainen sekä Lehtelä.

Lue myös:

    Uusimmat