Sami Pajari otti kantaa huimiin huhuihin

Sami Pajari otti kantaa huimiin huhuihin: ”Sehän olisi siistiä” 3:48
Sami Pajaria viedään huhuissa Toyotan rally1-autoon vielä toistamiseen täksi kaudeksi – näin hän kommentoi

Kuukausi sitten rally1-debyytissään Jyväskylässä komeasti neljänneksi sijoittuneella Sami Pajarilla on edessään mielenkiintoinen loppukausi.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Päätyönään WRC2-sarjaa kiertävä Pajari on pistetaulukossa tällä hetkellä toisena. Eroa sarjaa johtavaan Oliver Solbergiin on 28 pistettä. Solberg on ajanut kuusi kisaa, Pajari viisi. Sunnuntaina Kreikassa nähdään, missä Pajari on kuuden kisan jälkeen.

Kauden pisteisiin lasketaan seitsemästä itse valitusta kisasta kuusi parasta tulosta. Pajari, 22, suhtautuu mestaruuskamppailuun kylmän viileästi.

– On jopa valitettavaa, että se (WRC2-mestaruus) ei aina tarkoita juuri mitään. Viime vuosilta on aika monta tapausta, että se ei ole johtanut mestaruuden jälkeen seuraavalle tasolle. Se on vähän sääli.

– Totta kai ajetaan täysillä mestaruudesta. Olisihan se ihan kiva juttu, mutta näyttöjä pystyy antamaan muutenkin. Kokonaisuutta katsotaan enemmän. Totta kai se titteli olisi hieno lisä, mutta on myös muita juttuja, jotka vaikuttavat.

Kuukausi sitten Jyväskylässä Pajari menetti mahdollisuuden taistella WRC2-sarjapisteistä ajettuaan ensimmäistä kertaa Toyotan rally1-autoa. Debyytti sujui niin mallikkaasti, että huhujen mukaan loppukaudella saattaa olla edessä vielä toinenkin startti pääluokassa.

– Sehän olisi aika siistiä, jos näin olisi, Pajari sanoi MTV Urheilulle Kreikan MM-rallin aattona.

– Pari kisaa pitäisi ainakin ajaa rally2:llakin vielä. Aika tiukkaan jää tämä kausi.

Kuumien huhujen kohteena oleva MM-rallitähti kommentoi tulevaisuuttaan 2:37
Myös Adrien Fourmaux on ollut viime viikot huhumyllyn keskellä – näin hän kommentoi omaa tilannettaan

Lue myös:

    Uusimmat