Sami Uotila jakoi asian, jonka päätti ollessaan tulossa isäksi: "Vannoin itselleni"

Sami & Claudia - Say Something 4:51
Katso videolta Sami Uotilan ja Claudia Ketosen esitys.

Sami Uotilan ja Claudia Ketosen Tanssii Tähtien Kanssa -esitykseen vaikutti Uotilan takareisi.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa jaksossa teemana oli oma tarina. Kukin tanssipari pääsi esittämään tähtioppilaan tarinan tanssiesityksen kautta.

Sami Uotilan  omaa tarinaa tulkittiin tähtiopettaja Claudia Ketosen  kanssa wienervalssin tahtiin. Kappaleena kuultiin Scott Bradlee Postmodern Jukeboxin kappale Say Something

Uotila kertoi ennen tanssiaan nähdyllä videolla esityksensä pohjaavan siihen, että hän haluaa aina olla läsnä lapsilleen. Uotilan mukaan hänen oma isänsä ei sitä hänen lapsuudessaan ollut. Näyttelijä kertoi nähneensä isäänsä vain harvoin lapsena sen jälkeen, kun isä muutti pois perheen kotoa. 

– Kun olin itse tulossa isäksi lupasin ja vannoin itselleni, että tulen olemaan läsnä. 

Lapsilleen Uotila haluaa aina kertomansa mukaan pyrkiä vahvasti osoittamaan, että he ovat tärkeitä ja heitä rakastetaan. 

Esityksen jälkeen Uotila kertoi, että suoran lähetyksen tanssiin vaikutti samana iltana harjoituksissa takareitensä "paukahtaneen". Uotila kiitteli kuitenkin adrenaliinia sekä suoran lähetyksen pöhinää ja kiitteli Ketosta, jonka tuella kaksikko sai esityksen kunnialla maaliin. 

Tuomaristo kertoi pistäneensä merkille, että esityksen aikana "liikkuvuudessa oli haasteita". Uotilan krampannut takareisi kuitenkin selitti asiaa. 

– Todella puhutteleva pari, teillä on fyysinen vastaavuus joka täydentää tanssin tulkintaa, Jorma Uotinen kommentoi. 

Jukka Haapalainen totesi myös huomanneensa "problematiikkaa liikkeentuotannossa", ja kehui erityisesti esityksen koreografiaa. Samaan yhtyi Helena Ahti-Hallberg.

– Loistotyötä koreografian osalta Claudia, ihan mieletön. 

Ahti-Hallerg antoi kritiikkiä teknisistä asioista ja totesi, että tanssiasennon kanssa kaksikko joutuu tekemään vielä paljon töitä. 

– Kokonaisuus oli silti minulle vakuuttava.

Pisteitä Uotila ja Ketonen saivat tuomaristolta yhteensä 17.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Juttuja korjattu 15. syyskuuta kello 21:22: Sami Uotila kuvaili takareitensa "paukahtaneen".

Lue myös:

    Uusimmat