Yhdestä TTK-oppilaasta nähtiin aivan uusi puoli, joka sai Tanssiraadin hanat aukeamaan: "Itkin"

Niina Lahtisen oma tarina vakuutti erityisesti Tanssiraadin toisen Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen aikana. Myös moni muu onnistuja lupailee jälleen kovatasoista kautta.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa lähetyksessä nähtiin tähtioppilaiden omat tarinat. Illan päätteeksi myös ensimmäinen pari joutui kotimatkalle, ja tuo kohtalo koitti tällä kertaa tuomaripisteiden sekä katsojaäänten perusteella Annimari Kortelle  sekä Matti Purolle

Huomenta Suomen  Tanssiraati  arvioi toisen lähetyksen annin maanantaina 16. syyskuuta. MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Aino Haili analysoivat, että ensimmäisen pudotuksen myötä TTK-kausi lähtee toden teolla käyntiin. 

– Sehän on tietenkin sellainen aika tiukka paikka tuolla TTK-tuotannossa. Ensimmäisessä jaksossa kaikki ovat vielä turvassa, mutta toisessa jaksossa ensimmäinen putoaa ja ehkä sitten nämä kisan realiteetit käyvät toteen, ettei kukaan olekaan enää turvassa, Haili arvioi. 

Tanssiraati pisti merkille toisessa lähetyksessä erityisesti Linnea Leinon  ja Anssi Heikkilän  onnistumisen. Kaksikko sai tuomaristolta eniten pisteitä sekä eniten katsojaääniä ja oli näin ollen illan paras pari. Leinon oma tarina kertoi painavasta aiheesta. 

– Linnea kertoi hyvin koskettavasti siitä, että miten hän on omassa elämässään joutunut kamppailemaan aika syvissä vesissä välillä ja masennuksen kourissa on hänkin ollut. Mutta millä tavalla tämä koreografia oikein yhtyi tähän tarinaan, se oli aivan järisyttävän hienoa, Haili totesi. 

– Siis se oli nerokas, Lintunen komppasi. 

Vaikka hyvin vahvoja esityksiä on nähty jo useampi, on Tanssiraadin mukaan mikä tahansa vielä mahdollista kauden edetessä, eikä voittajasuosikkeja ole syytä vielä lähteä nimeämään. 

– Ei ole selkeää ennakkosuosikkia. Viime vuonna Pernilla (Böckerman) oli koko ajan tosi hyvä, niin tässä on tosi monta hyvää ja kun nimenomaan nyt nähdään niitä kehityskaaria ja nähtiin nytkin, kuinka ihmiset olivat kehittyneet. Niin en tiedä mitä vielä tapahtuu, Lintunen pohti. 

Leinon lisäksi koskettavia omia tarinoita onnistuivat parketille tuomaan erityisesti Sami Uotila  sekä Niina Lahtinen, jotka kumpikin toivat esiin vanhemmuuteen liittyviä asioita. Varsinkin Lahtisesta nähtiin Tanssiraadin mukaan TTK:ssa aivan uusi puoli. 

– Hän tosi avoimesti ja todella liikuttavalla tavalla kertoi sitten siitä, että miten hän itse kipuilee sen asian kanssa, että voiko hän olla se tukevampi vanhempi, joka tarjoaa sen herkemmän puolen itsestään lapsilleen. Se oli tosi ihanaa nähdä Niinasta, Haili mietti. 

– Itkin, Lintunen lisäsi. 

– Ja tanssihan myös onnistui hienosti meidän silmään, Haili jatkoi. 

Tässä vaiheessa tuotantokautta Tanssiraadin mukaan tanssijoiden on laitettava peliin myös omaa persoonaansa. Myös tanssiparien välinen kemia korostuu, Lintusen mukaan tällä kaudella varsinkin yhden tanssiparin, Isaac Senen  ja Kastanja Rauhalan  kohdalla. 

Lähetyksen loppuvaiheilla Sene heitti ilmoille myös kommentin, joka sai keskustelupalstojen väen raapimaan päätään. Pisteidenannon yhteydessä Sene fiilisteli antaumuksella kuluneita viikkoja ja päiviä.

– Paljon hienoja asioita tapahtunut tänä viikonloppuna... you know, Sene totesi arvoituksellisesti tuolloin. 

Lintunen kertoi myös ihmetelleensä lähetyksen aikana, mitä Sene mahtoi kommentilla tarkoittaa. Haili kertoi kysyneensä tätä Seneltä itseltään lähetyksen jälkeen. 

– Hän sanoi viitanneensa siihen, että häneltä tuli juuri uutta musiikkia. Hän sanoi iloitsevansa niin paljon siitä, että kun hän ei ole julkaissut nyt hetkeen musiikkia, nyt tuli uusi biisi, on TTK-matka, joka on lähtenyt tosi hienosti liikkeelle, Haili kertoi. 

– Mitä ymmärsin hänen fiilistelystään, niin hän (tarkoitti) nimenomaan sitä, että hän on tavallaan "palannut" ehkä sitten vähän näkyvämmin geimeihin mukaan, niin siihen hän kertoi viittaavansa, Haili jatkoi. 

Katso alla olevilta videoilta Annimari Korten, Linnea Leinon, Niina Lahtisen, Sami Uotilan sekä Isaac Senen toiset TTK-vedot.

Annimari & Matti - Taki Taki 3:48

Linnea & Anssi - Mr. Pinstripe Suit 3:18

Sami & Claudia - Say Something 4:51

Niina & Sami – Merenneito 4:03

Isaac & Kastanja - Codigo de barra 3:40

 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat