Sami Uotila loukkasi takareitensä TTK:n harjoituksissa – kertoo, miten jalka saatiin tanssikuntoon juuri ennen lähetystä

Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertovat TTK-harjoitusten hetkestä, jolloin näyttelijän takareisi "paukahti" 4:16
Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertovat TTK-harjoitusten hetkestä, jolloin näyttelijän takareisi "paukahti"

Sami Uotilan takareisi alkoi vihoitella ennen toista Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä, mutta kulisseissa saadun avun myötä näyttelijä pystyi kuitenkin tanssimaan suorassa lähetyksessä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa jaksossa tähtiparit pääsivät tulkitsemaan tähtioppilaiden omia tarinoita. Sami Uotila  ja Claudia Ketonen  esittivät toisena TTK-tanssinaan wienervalssin. Ennen tanssia Uotila kertoi jaksossa nähdyllä videolla omistavansa tanssinsa lapsilleen, joille haluaa olla ennen kaikkea läsnä oleva isä. 

Tanssin jälkeen Uotila kertoi TTK-parketilla, että oli loukannut takareitensä aiemmin päivällä kameraharjoituksissa. Näyttelijä tarkensi tilannetta MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen. 

– En osaa itse aivan tarkkaan sanoa, en usko, että siellä on mitään hirveän pahasti revennyt, mutta se meni ainakin sellaiseen kramppiin, etten pystynyt kävelemään ollenkaan, Uotila kertoi. 

Tilanteessa Uotila oli alkuun pelästynyt sitä, että pystyykö hän tanssimaan illan lähetyksessä Ketosen rinnalla. 

– Sitten oli sellainen neljän tunnin, kaikki mahdolliset... Paljon lääkkeitä, teippiä, geeliä, hierontaa ja manipulaatiota. Sitten luojan kiitos se jotenkin hellitti niin, että pikkuhiljaa sillä pystyi alkaa liikkua. 

– Sitten jos joutuu lähtemään lauluun, niin pitää lähteä siksi, että tanssi paskasti, eikä sitä varten, että joku paikka hajoaa, Uotila jatkoi vitsaillen. 

Kaksikko halusi alleviivata sitä, että takareisi otettiin välittömästi hoitoon TTK:n kulisseissa. 

– Kiitokset myöskin meidän fyssaritiimille tässä tuotannossa, ovat aivan kullanarvoisia, Ketonen kommentoi.

– Kyllä, ostan heille sellaiset taikurinhatut ja sauvat, kun tämä homma on ohi, Uotila heitti. 

Uotilan mukaan tilanne, jossa takareisihaaveri sattui harjoituksissa, ei ollut mitenkään dramaattinen. 

– Ei ollut edes mitenkään hirveää repimistä. Vaan kurottaa askelta hieman liian pitkälle jonnekin ja yhtäkkiä tajuaa, että jalka lähtee alta, Uotila pohti. 

Suoran lähetyksen jälkeen Uotila kertoi takareiden tuntuvan varsin hyvältä, kenties kiitos esityksen aikaansaaman adrenaliinin sekä tulehduskipulääkkeiden. Hän kuitenkin uumoili, että seuraavana aamuna reidessä saattaa mahdollisesti olla erilaisia tuntemuksia. Uotila ei kuitenkaan itse ollut huolissaan siitä, etteikö jalka tulisi kuntoon. 

Tulevana sunnuntaina TTK:ssa nähdään lattaritansseihin keskittyvä jakso. Uotila ja Ketonen lähtevät tulevaan viikkoon ennen kaikkea tanssi edellä. Pari esittää sunnuntaina paso doblen.

– Sanotaanko, että menee vähän totisemman ja vähän semmoisen puolelle, hyvällä tavalla voimakkaan puolelle, Ketonen vihjaili. 

Katso videolta Sami Uotilan ja Claudia Ketosen wienervalssi.

Sami & Claudia - Say Something 4:51

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat