"Suorastaan sulitte yhteen" – näin tuomaristo kommentoi Arja Korisevan tangoa

Arja & Valtteri - Vie meidät rakkauteen 4:42
Katso parin esitys videolta!

Arja Koriseva pääsi tanssimaan tangoa Tanssii Tähtien Kanssa -kauden toisessa livessä. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa jaksossa teemana oli oma tarina. Kukin tanssipari pääsi esittämään tähtioppilaan tarinan tanssiesityksen kautta. 

Arja Korisevan  ja Valtteri Palinin  toinen tanssi oli tango, jonka taustalla kuultiin Korisevan oma kappale Vie meidät rakkauteen.

Kappalevalinnan taustalla ovat Tangomarkkinat vuodelta 1989, jolloin Koriseva kruunattiin Tangokuningattareksi. Korisevan elämä muuttui tuolloin kertaheitolla. 

– En ollut millään lailla ennakkosuosikki, mutta sitten kun voitinkin, ajattelin, että annan mennä, Koriseva kertoi ennen tanssia nähdyllä videolla. 

Tanssin yhteydessä Koriseva kertoi olevansa hyvin ylpeä ja onnellinen saavuttamistaan asioista. Tanssillaan ja kappaleella, jonka hän esitti Tangomarkkinoiden semifinaalissa, hän kertoi haluavansa välittää kiitoksen kaikille niille ihmisille, jotka ovat kulkeneet hänen matkallaan mukana yli 30 vuoden ajan. 

Jorma Uotinen kehui kaksikon esityksen tunnelmaa.  

– Nyt onnistuitte luomaa todellisen tanssillisen illuusion. Tangonne oli dramaattinen ja rytmikäs. Vartalot taipuivat tangon vaatimiin taivutuksiin. Välillä suorastaan sulitte yhteen. Edistystä edelliseen. 

Koska kyse on vasta toisesta viikosta, esiintyy Jukka Haapalaisen mukaan vielä teknisiä pulmia. 

– Tango tanssittaisiin matalalla. Tässä oli hieman liikaa nousuja ja laskuja tangon tyyliin, hän sanoi. 

Pari sai yhteensä 19 pistettä. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat