Sisäpiirilähde: Brad Pitt suree lapsensa päätöstä näyttelijän sukunimen pudottamisesta

Shiloh Jolie-Pitt on nyt Shiloh Jolie.

Pitkään avioeronsa kanssa kamppailleiden Brad Pittin, 60, ja Angelina Jolien, 49, tytär Shiloh Jolien sukunimen muutos hyväksyttiin maanantaina 19. elokuuta.

Shiloh vaihtoi nimensä Shiloh Nouvel Jolie-Pittistä Shiloh Nouvel Jolieksi. Shiloh haki nimensä muutosta alun perin toukokuussa.

Daily Mailin sisäpiirilähteiden mukaan Brad Pitt kunnioittaa lapsensa päätöstä, ja on jo tottunut etääntyneeseen suhteeseensa hänen ja Angelina Jolien lasten välillä.

– Hän tiesi tämän olevan tulossa, eikä asialle ole enää mitään tehtävissä, lähde selitti Daily Mailille.

– Se on surullista, mutta Bradin etääntynyt suhde lapsiinsa ja Angelinaan on nyt osa hänen elämäänsä.

Sisäpiirilähteen mukaan Pitt on aina valmis parantamaan suhdettaan lapsiinsa, mikäli he haluaisivat sitä tulevaisuudessa.

– Brad hyväksyy Shilohin päätöksen, ja vaikka se satuttaakin häntä, hän myös uskoo ajan tulevan, jolloin Shiloh näkee asiat eri tavalla.

Vuonna 2014 avioituneilla Pittillä ja Joliella on kuusi yhteistä lasta: Maddox, 22, Pax, 20, Knox, 16, sekä tyttäret Zahara, 19, Shiloh, 18 ja Vivienne, 16.

Jolien ja Pittin kuudesta lapsesta myös Zahara käyttää ainoastaan äitinsä sukunimeä. Isänsä sukunimeä välttelee myös 15-vuotias Vivienne, joka nähtiin The Outsiders -musikaalin esittelyssä Playbillissä nimellä Vivienne Jolie. Angelina Jolie toimii näytelmän tuottajana ja Vivienne on merkitty tuottajan assistentiksi. 

Ex-parin 22-vuotias Maddox  niin ikään ei käytä itsekään sukunimeä Pitt enää. Shiloh Jolie on lapsista kuitenkin tiettävästi toistaiseksi ainut, joka on hakenut asiaan virallista muutosta.

Jolie haki avioeroa Pittistä vuonna 2016. Parin välit ovat olleet kylmät siitä lähtien. Jolie on myös väittänyt Pittin pahoinpidelleen häntä ja parin lapsia yksityislentokoneessa vuonna 2016.

Kohtalokas lentomatka Ranskasta Los Angelesiin vuonna 2016

Väitetyn pahoinpitelyn sanotaan tapahtuneen vuonna 2016 pariskunnan matkatessa lastensa kanssa yksityiskoneessa Ranskasta Los Angelesiin. Pittin sanotaan käyneen ensiksi Jolien kimppuun, minkä jälkeen yksi lapsista oli puolustanut äitiään sanallisesti. Tässä vaiheessa Pittin sanotaan hyökänneen lapsensa kimppuun, jolloin Jolie oli yrittänyt tarttua miestään takaa päin pysäyttääkseen tämän.

Asiakirjojen mukaan lapset olisivat tämän jälkeen kiiruhtaneet puolustamaan toisiaan.

Jolie syyttää asiakirjassa Pittin lyöneen riitelyn lomassa yhtä kaksikon lapsista kasvoihin ja kuristaneen toista. Lisäksi Pittin sanotaan tarranneen Jolien päähän ja ravistelleen tätä sekä tuupanneen hänet seinää vasten. Pittin sanotaan myös yhdessä vaiheessa lentoa kaataneen olutta Jolien päälle sekä kaataneen toisessa kohtaa olutta ja punaviiniä lasten päälle.

CNN kertoi aiemmin, että Pittiä ei pidätetty tai syytetty vuoden 2016 välikohtaukseen liittyen FBI:n saatua tutkimuksensa päätökseen, ja Pittin edustaja kiisti Jolien lokakuussa 2022 jätettyyn arkistoon sisältyneen kertomuksen kyseisestä välikohtauksesta. Pittin edustaja sanoi tuolloin CNN:lle antamassaan lausunnossa, että Pitt on ottanut vastuun siitä, mitä hän teki, mutta ei siitä, mitä ei tehnyt.

Lähde: Daily Mail, CNN

Lue myös:

    Uusimmat