Angelina Joliesta vieraantunut isä tyrmää tyttärensä kommentit

Jon Voight väittää tyttärensä saaneen vaikutuksia ”antisemitistisiltä ihmisiltä”.

Hollywood-näyttelijä Angelina Jolien isä Jon Voight, 85, tyrmäsi tyttärensä näkökulman Israel-Palestiina-tilanteeseen.

Jolie, joka on tehnyt elämänsä aikana runsaasti töitä aktivistina, jakoi taannoin julkaisun, jossa hän tuomitsi Israelin teot Palestiinassa. Jolie vaati julkaisussaan välitöntä tulitaukoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Samalla kun maailma tarkkailee, monien hallitusten aktiivisella tuella, miljoonia palestiinalaisia ​​siviilejä – lapsia, naisia, perheitä – rangaistaan ​​kollektiivisesti ja dehumanisoidaan, samalla kun heiltä riistetään ruokaa, lääkkeitä ja humanitaarista apua kansainvälisen oikeuden vastaisesti, Jolie, 48, kirjoitti. 

– Kieltäytymällä vaatimasta humanitaarista tulitaukoa ja estämällä YK:n turvallisuusneuvostoa määräämästä sitä molemmille osapuolille, maailman johtajat ovat osallisina näihin rikoksiin.

Vastauksena Jolien julkaisuun Voight tyrmäsi tyttärensä näkemykset täysin. Mies kertoi Varietyn haastattelussa olevansa pettynyt tyttäreensä.

– Hän on joutunut propagandan uhriksi, Voight lausui haastattelussa.

– Antisemitistiset ihmiset ovat vaikuttaneet häneen.

– Angiella on yhteys YK:hon, ja hän on nauttinut pakolaisten puolesta puhumisesta. Mutta nämä ihmiset eivät ole pakolaisia.

Angelina Jolie on työskennellyt YK:n kanssa yli 20 vuotta, pääasiassa kasvattaen huomiota ja tukea pakolaisille. Jolie aloitti työnsä YK:n kanssa vuonna 2001.

Jon Voight on tukenut Donald Trumpia vahvasti tämän ensimmäisestä presidenttikaudesta saakka. Voight kommentoi myös Trumpin mahdollista toista kautta haastattelussa.

– Olen sanonut, että hän on vastaus kaikkeen, se ainoa vastaus, Voight selitti Varietylle.

Voight reagoi negatiivisesti myös Jolien viime marraskuussa tekemään julkaisuun, jossa tämä tuomitsi Israelin pommitukset Gazassa Hamasin lokakuisen iskun jälkeen.

Julkaisemallaan videovastauksella mies muun muassa tuomitsi tyttärensä kirjoittamat asiat valheiksi, ja sanoi Israelilla olevan oikeus puolustaa maataan.

– Olen erittäin pettynyt tyttäreeni, joka niin kuin moni muu, ei ymmärrä Jumalan kunniaa, Jumalan totuutta.

– Tässä on kyse Jumalan maan historian tuhoamisesta, siunatusta maasta, juutalaisten maasta, tämä on oikeutta Jumalan lapsille siunatulla maalla.

Angelina Jolien ja hänen isänsä Jon Voightin välit ovat olleet viileät jo vuosien ajan. Mies ei ole arastellut poliittisten näkemystensä jakamista julkisesti.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat