SM-liigajumbo SaiPalle todella harvinaista herkkua – vuosi meni edellisestä putkesta

SaiPa tekee 4-4 maalin 1:48
Videolla Jonne Tammelan illan toinen osuma Sport-SaiPa-ottelusta.

Miesten jääkiekkoliigan jumbojoukkue SaiPalla riemun aiheet ovat olleet tällä kaudella vähissä, mutta pientä lohtua jo kauan sitten pudotuspelijunasta pudonneiden lappeenrantalaisten arkeen toi perjantaina toinen peräkkäinen merkintä voittosarakkeeseen.

SaiPa voitti keskiviikkona vieraskaukalossa Helsingin IFK:n jatkoajalla maalein 3–2, ja perjantaina kaatui Vaasan Sport vieraissa voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 5–4. SaiPa pystyi ottamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi peräkkäistä voittoa.

Sen edellisestä voittoputkesta oli ehtinyt vierähtää vuosi. SaiPa voitti 30.12.2022. Tapparan (7–6 vl.), 5.1. HPK:n (2–3 ja.) ja 7.1. HPK:n 2–1.

– Tosi iloinen joukkueen ilmeestä ja tuosta sitoutuneisuudesta, mitä se taas tänään oli, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen kiitteli joukkueensa esitystä.

SaiPan toisen peräkkäisen voiton sankari oli kaksi maalia iskenyt hyökkääjä Jonne Tammela. Joulukuussa kokoonpanoon palanneen Tammelan kausi alkoi sairastuvalta, ja hän on kirjauttanut tällä kaudella 12 ottelussa tehopisteet 3+3=6.

Jutun yläreunan videolla Tammelan illan toinen maali.

Tammela kertoo, että pitkien tappioputkien jälkeen fiilis ja energia ovat kasvaneet joukkueen sisällä. Myös henkilökohtaisella tasolla peli tuntuu kulkevan hänen mukaansa paremmin.

– Onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia. Maalien tekeminen tuntuu hyvältä, mutta tärkeintä on, että ne auttoivat meitä tänään voittoon, Tammela sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat