SM-liigan pörssikärki hurjana – Kärpät rokottaa Jukureita häkellyttävällä teholla

Kärpät tekee 4-1 maalin 1:03
Teemu Turunen vie Kärpät 4-1-johtoon.

Kärppien ykkösvitja tekee tuhojaan kolmannessa puolivälieräottelussa Jukureita vastaan.

Kärpät rynnisti avauserässä 2–0-johtoon Ville Koivusen kahdella maalilla. Kärppien ykkösketjun toinen taituri Teemu Turunen merkkautti molempiin maaleihin syöttöpisteet.

Kärpät osui kahdesti myös toisessa erässä.

Ensin Aleksi Antti-Roiko vei ylivoimalla oululaiset kolmen maalin karkumatkalle Turusen ja Koivusen syötöistä. Tämä riitti Markus Ruusulle, ja Jukurien maalille luisteli Rasmus Korhonen.

Jukurit onnistui kaventamaan, kun Ottoville Leppänen osui ajassa 33.15, mutta vain reilua minuuttia myöhemmin Kärppien johto kasvoi taas kolmeen maaliin.

Tällä kertaa maalinteossa kunnostautui runkosarjan maalipörssin ykkönen Turunen, jonka kahden erän pisteet kirjataan 1+3. Paljoa huonommaksi ei ole jäänyt Koivunen pisteillä 2+1.

Kärpät johtaa kahden erän jälkeen ottelua maalein 4–1. Oululaiset ovat viimeistelleet ottelussa hurjalla tehokkuudella. Kärpät on laukonut maalia kohden ainoastaan 11 laukausta, joista siis neljä on painunut verkkoon. Jukurit on kirjannut kahden erän jälkeen 26 laukausta kohti Kärppien maalia.