SM-liigaseuralta merkittävä veto – ottaa mallia Kärpistä

Jääkiekon SM-liigaseura KalPa lähtee mukaan tapahtumabisnekseen.

KalPa laajentaa liiketoimintaansa. Seuran taustayhtiö on ostanut 30 prosentin osuuden tapahtumajärjestämistä tarjoavasta Target Events Oy:sta. 

–  Olemme pitkään etsineet sopivaa mahdollisuutta laajentaa liiketoimintaamme. Tapahtumatoiminta on jo nykyisellään osa KalPan liiketoimintaa, joten Target Eventsin toimintaan mukaan lähteminen on luonteva lisäys. Ydinliiketoimintamme myötä meillä on paljon osaamista tapahtumien tekemisestä, joten koemme voivamme tuoda lisäarvoa sen kautta myös Target Eventsin toimintaan, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kommentoi seuran tiedotteessa.

Vuonna 2017 perustettu kuopiolaislähtöinen Target Events Oy on tuottanut muun muassa hyvinvointitapahtumia ja musiikkifestivaaleja. Yhtiön tilikauden 2023 liikevaihto oli 215 000 euroa. Se teki 25 000 euron voiton.

Viime vuonna välieriin asti yltänyt KalPa teki hyvää tiliä myös taloudellisesti. Tilikausi 2023–2024 oli 189 749 euroa voitollinen.

KalPa ei ole ainoa Liiga-seura, joka vahvistaa omaa toimintaansa tapahtumatuotannon saralla. Oulun Kärppien miljoonakonsernin sateenvarjon alta on löytynyt jo vuosien ajan tapahtumaliiketoimintaa harjoittava Qstock Oy.

 

Lue myös:

    Uusimmat