SM-liigatähti Eemeli Suomi menetti malttinsa

Sport-pelaajat ottivat osumaa – Eemeli Suomi takoi pian nyrkkiä 0:52
Sport-pelaajat ottivat osumaa – Eemeli Suomi takoi pian nyrkkiä

Ilves hakee jo seitsemättä peräkkäistä puhdasta voittoaan SM-liigan alkukaudella. Sportia vastaan toisen erän lopussa nähtiin värikäs vaihto, kun ensin kaksi vaasalaispelaajaa otti kipeästi osumaa kiekosta. Hetken kuluttua Ilves-tähti Eemeli Suomi tulistui maalineduskahakassa ja antoi nyrkkinsä laulaa.

Ilves johtaa Sportia kahden erän jälkeen lukemin 4–2. Tamperelaiset iskivät kiekon toisessa erässä kolmesti kotkapaitojen verkkoon, kahdesti ylivoimalla.

Erän viimeisellä minuutilla uhrautuvasti pelannut Sport-alivoima otti lyhyen ajan sisään kovasti osumaa. Ensin Daniel Gazdan painava laukaus sai Sportin Martin Hanzlin putoamaan kentän pintaan.

Vain sekunteja myöhemmin Jens Lööke latasi oman kutinsa, jonka puolustajajärkäle Miro Karjalainen stoppasi vartalollaan. Myös Karjalaisella otti selvästi kipeää.

Tapahtumarikkaat sekunnit päättyivät Sport-vahti Miroslav Svobodan torjuntaan. Heti vihellyksen jälkeen maalilla nähtiin torikokous, jossa etenkin Sportin Samuli Piipponen ja Ilveksen Suomi ottivat yhteen. Suomea tuupannut Piipponen sai maistaa nyrkkiä pariin otteeseen.

Katso koko tilanne pääkuvan videolta!

Kokonaisuudesta vihellettiin Suomelle kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta, Piipponen kärsi jäähyn tuplana.