Some villiintyi Kamala Harrisista ja kookospalmusta – tästä on kyse

"Luuletteko, että putositte juuri kookospalmusta?" Tästä Kamala Harris -meemissä on kyse!

Kamala Harris ja kookospalmu – pari, jolta somessa tuskin on voinut välttyä! Valkoisen talon tilaisuudessa vuonna 2023 nauhoitettu heitto sai uuden elämän sen jälkeen, kun Joe Biden luopui presidenttiehdokkuudesta ja ilmoitti tukevansa Harrisia.

Mistä kookospuussa on kyse?

Vuoden 2023 puheessa Harris puhui latinalaisamerikkalaisten nuorten tukemisesta ja korosti, että on tärkeää tukea myös heidän perheitään ja muita yhteisön jäseniä, koska kukaan ei kasva tyhjiössä – moni tekijä muokkaa ihmisistä sellaisia kuin he ovat.

– Äidilläni oli tapana olla meille tiukka. Hän sanoi: "En tiedä, mikä teitä nuoria vaivaa. Luuletteko, että putositte juuri kookospalmusta?", Harris kuvasi vuonna tuolloin nauraen.

– Elätte siinä kontekstissa, jossa elätte, kaikessa, mitä ennen teitä oli, hän korosti ennen kuin sanaili kuuluisan "kookosheittonsa".

Sosiaalinen media on nyt ollut pullollaan erilaisia kookospähkinäviittauksia.

Videolla "kookosheitosta" on miksattu kappale. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kamala putoaa kookospalmusta suoraan Oval Officeen [presidentin työhuone]." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

 The New York Timesin mukaan moni baari yhtyi iloon kehittämällä Kamala-aiheisia kookosdrinkkejä. Todayn mukaan yhdestä "Piña Kamalasta" sai pulittaa viitisen euroa.

– Tällainen lainaus luo täydellisen internet-myrskyn: se on hauska, vakava eikä yhtään vakava. Se on täydellinen meemi, koska se voidaan irrottaa kontekstistaan ​​ja silti se toimii, VoguenJosé Criales-Unzueta kuvaili.

Katso myös: Somehaasteet ovat vaarallista leikkiä – mistä apu yleistyvään ongelmaan?

Lähteet: Today, Vogue

Lue myös:

    Uusimmat