Sparv nosti Eremenkon kuninkaaksi

Kaksi peräkkäistä MM-karsintaottelua Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikentän pohjalla raatanut Tim Sparv oli muun joukkueen tavoin pettynyt karsinnat keskiviikkona päättäneeseen 1-1-tasapeliin Saksaa vastaan.

- Hirveetä. Taistelimme ja juoksimme toisella puoliajalla, mutta käteen jä vain yksi piste. Tosi tyhjä fiilis. Huomenna varmaan tuntuu paremmalta, Sparv pudotteli CANAL+:n haastattelussa.

Sekä lauantaina Wales-ottelussa että tiistaina Sparv pelasi Huuhkajien keskikentän keskustassa Roman Eremenkon ja Jari Litmasen kanssa. Halmstad-pelaaja kuvaili omaa rooliaan puolustavaksi Eremenkon ja Litmasen hoitaessa hyökkäyspelaamista.

- Mielestäni Roman oli tänään kentän kuningas. Meidän kolmikko toimi hyvin myös Wales-pelissä, ja se jatkui tänään, Sparv koki.

Pitkänhuiskea keskikenttämies löi kahdessa ottelussaan sellaiset näytöt, että ankkuripaikkaa viime vuodet hallinneet Markus Heikkinen ja Teemu Tainio eivät voi jatkossa olla varmoja pelipaikastaan. Heikkisellä toki on "varasuunnitelma", sillä hän pelasi Saksaa vastaan mainion ottelun Sami Hyypiän toppariparina.

- Hyvillä mielillä voidaan lähteä EM-karsintaan. Näytimme että tulevaisuus on turvattu. Monta nuorta pelaaja kentällä ja näytimme, että voimme pelata hyvää jalkapalloa Saksan kaltaista maata vastaan, Sparv loi uskoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat