Suomalainen mäkikotka venyi kauden parhaaseensa

Eetu Nousiainen sijoittui parhaana suomalaisena 24:nneksi mäkihypyn miesten maailmancupin kilpailussa Puolan Wislassa.

Nousiainen leiskautti sunnuntaina ensimmäisellä kierroksella 125 metriä ja oli lupaavasti 18:ntena, mutta toisen kierroksen 117,5 metrin hyppy heikensi asemia kuusi sijaa.

Nousiaiselle 24. sija on toistaiseksi kauden paras maailmancupin henkilökohtaisissa kilpailuissa. Hän on päässyt toiselle kierrokselle kolmessa kilpailussa ja sai nyt mukaansa kourallisen pisteitä.

Japanin Ryoyu Kobayashi nousi viidenneltä sijalta voittoon toisen kierroksen 139,5 metrin laakillaan. Itävallan Stefan Kraft taipui toiseksi, ja Saksan Andreas Wellinger oli kolmas.

Suomalaisista Antti Aalto ja Kasperi Valto eivät päässeet toiselle kierrokselle. Aalto jäi toisen kierroksen paikasta vaivaiset 0,2 pistettä.