Suomalaiselta NHL-puolustajalta kovaa tekstiä seurastaan: "Se vähän oksettaa"

Henri Jokiharju kritisoi Buffalossa toistunutta toimintatapaa: "Se mua oksettaa" 2:01
Henri Jokiharju kritisoi Buffalossa toistunutta toimintatapaa: "Se mua oksettaa"

Buffalo Sabresin Henri Jokiharju vieraili MTV Katsomon NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa. Chicagosta NHL:n huipulle ponnistanut puolustaja avaa pitkässä haastattelussa uransa eri vaiheita ja tarinoita matkan varrelta.

Jokiharju, 25, pelaa jo kuudetta kauttaan Buffalo Sabresin riveissä. Leijonistakin tuttu pelaaja avaa Siim Liivikille rehellisesti, miten yksi Sabresin organisaatiossa voimissaan ollut toimintapa on saanut hänen kulmansa kurttuun.

Puolustajan toivoisi valmennuksen ja pelaajien välille aiempaa avoimempaa kommunikaatiota. Hänen mukaansa Buffalossa on ollut tapauksia, joissa valmennus on kierrellyt ja kaarrellut, kun olisi pitänyt sanoa asiat suoraan. 

– Se mua vähän niinku oksettaa, Jokiharju täräyttää aiheeseen liittyen. 

Henri Jokiharju puhuu suoraan, ja sitä hän toivoisi myös Buffalo-organisaatiolta. Katso pääkuvan videolta, mistä tarkemmin on kysymys.

– Ymmärrän, ettei aina pysty olemaan rehellinen, mutta miksi ei? En ole vieläkään saanut oikein vastausta, vaikka on useampi valmentaja tullut vastaan, hän jatkaa aiheeseen liittyen.

Buffalo on rypenyt NHL:n pohjamudissa pitkään. Viimeisin pudotuspelipaikka on keväältä 2011. Jokiharjun aikana joukkueella on ollut neljä eri päävalmentajaa. Tällä hetkellä peräsimessä on kokenut Lindy Ruff.

Lue myös:

    Uusimmat